Старонка 59 з 106 PrimaПерад ... 949575859606169 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 581 да 590 у 1107

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Хлопцы!! ці ведаеце вы, што ці толькі паведамілі, што напісана ў гэтым пасце 57 Старонак?
    вам падабаецца каша гатовая ці не любіце чытаць?
    Пяць turbo згодны, што закон, наадварот, але .. (ці я зрабіў наступнае выпрабаванне, калі ва ўсей lacolonna ад 3000 да 4500 я tabbellare усе значэнне 0 машыны, паскарэння і спыняецца 3000
    калі я раблю наадварот, т. е. на 700 абаротаў да 1000 абаротаў заўседы ў tabbellare пазней я не accellerea

такім чынам, я павінен зразумець, што 1-абмежавальнік крутоўнага моманту вы карту ў правільным кірунку

затым першы абмежавальнік варта чытаць у правільным кірунку ......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio
    Пяць turbo згодны, што закон, наадварот, але .. (ці я зрабіў наступнае выпрабаванне, калі ва ўсей lacolonna ад 3000 да 4500 я tabbellare усе значэнне 0 машыны, паскарэння і спыняецца 3000
    калі я раблю наадварот, т. е. на 700 абаротаў да 1000 абаротаў заўседы ў tabbellare пазней я не accellerea

такім чынам, я павінен зразумець, што 1-абмежавальнік крутоўнага моманту вы карту ў правільным кірунку

Пошта я хачу зразумець, што да зрабіў adocchio..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Карту педаль forum.jpg

Мы вяртаемся ці заўседы вы кажаце тое пераказваюць....Я павінен выпрастаць мае папярэдняе зацвярджэнне...Пра карту педаль, я зрабіў так.
    Прыбыцце, час і rail ori пры 5500 абарачэннях у хвіліну.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    [QUOTE=cinqueturbo;89259]Пост я хачу зразумець, што

IMG-20140412-WA0002.jpg так не паскарэння ўласнага

IMG-20140412-WA0001.jpg так паскарэння і спыняецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    [QUOTE=anniver;89379]
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Пошта я хачу зразумець, што

IMG-20140412-WA0002.jpg так не паскарэння ўласнага

IMG-20140412-WA0001.jpg так паскарэння і спыняецца
    Замест таго, каб прывесці да 0 толькі частка абмежавальнік і між іншым,толькі адзін, калі вячэру 3 гэтай сям'і.
    (і тое, што вам прыносіць у той зыход) Дыферэнцыяльныя....
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio

Сапраўды?? асьпіда, то 2 абмежавальнікі ў купал, вы прачыталі правільна??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    27
    Я ведаў пра існаванне гэтых карт! я не толькі ўпэўнены ў сэнсе чытання.
    Вяртаючыся да прамовы авансаў, хто бачыў мой файл excel выклаў некалькі старонак таму маглі б даць мне яго меркаванне? Асабліва пра тое, што ін'екцыі скончыцца нават 4? перад ВМТ, у некаторыя моманты, і ў любым выпадку не павінен перавышаць, ? нармальны гэта што?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    А cinqueturbo....
    У любым выпадку, я зрабіла сення тэст. Карту, час і чыгуначных залатых медалеў, дасягненняў, крычы, але толькі абмежавальнік перамяшчаецца ў 5500 абаротаў у хвіліну. Іх назад....? мы гаворым пра 75. Але я амаль упэўнены, што таксама ставіцца і да 69.
    Ах, я не падымаўся, няма карты.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Я спрабаваў змяніць час да трэцяй крывой, а затым дае вам 3% да all,апошні паварот паступаюць на 8%, то я змяніў абмежавальнікі і карта педаль, і выявіў прыкметнае паляпшэнне, то я дадаў break point на кожным павароце, і я заўважыў, што цягне аўто лепш, чым на высокіх.
    І posibile і гэта было мае пачуцце

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Apr 2017
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    Я спрабаваў змяніць час да трэцяй крывой, а затым дае вам 3% да all,апошні паварот паступаюць на 8%, то я змяніў абмежавальнікі і карта педаль, і выявіў прыкметнае паляпшэнне, то я дадаў break point на кожным павароце, і я заўважыў, што цягне аўто лепш, чым на высокіх.
    І posibile і гэта было мае пачуцце
    Прывітанне, але ў трэцім павароце я падняў ўсяго на 3% ці толькі частку? я пытаюся таму, што мой трэнер мяне падымаецца толькі частка dx крывой, г. зн. час высокіх ціскаў..
    Што значыць дадаць break point?
    дзякуй

Старонка 59 з 106 PrimaПерад ... 949575859606169 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •