Старонка 57 з 111 PrimaПерад ... 747555657585967107 ... АпошняеUltima
Вынікі з 561 па 570 з 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Але затым, калі абмежавальнікі ідуць ложка, наадварот, на 90 л. з. можа быць, гэта зроблена адтуліна, то я растлумачу, у зоне высокіх абарачэнняў у нас пара амаль 0, а затым, калі вы закон, наадварот, сапраўды, мы на нізкіх абарачэннях, дакладна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    27
    Cinqueturbo дзякуй за саветамі! я не ведаў, што тры абмежавальнікі купалы пойдуць ложка наадварот

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    27
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    Але затым, калі абмежавальнікі ідуць ложка, наадварот, на 90 л. з. можа быць, гэта зроблена адтуліна, то я растлумачу, у зоне высокіх абарачэнняў у нас пара амаль 0, а затым, калі вы закон, наадварот, сапраўды, мы на нізкіх абарачэннях, дакладна?
    Па мне дзірку ? у асноўным на карту, педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту f. тэмп астуджальнай вадкасці. Па-мойму, варта чытаць наадварот, што таксама, па-вашаму?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Хто-то ў стане зрабіць экран карты наадварот?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Хто-то змог выдаліць яго цалкам?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Хлопцы!! ці ведаеце вы, што ці толькі паведамілі, што напісана ў гэтым пасце 57 Старонак?
    вам падабаецца каша гатовая ці не любіце чытаць?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    27
    Я ведаў пра існаванне гэтых карт! я не толькі ўпэўнены ў сэнсе чытання.
    Вяртаючыся да прамовы авансаў, хто бачыў мой файл excel выклаў некалькі старонак таму маглі б даць мне яго меркаванне? Асабліва пра тое, што ін'екцыі скончыцца нават 4? перад ВМТ, у некаторыя моманты, і ў любым выпадку не павінен перавышаць, ? нармальны гэта што?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio
    Я ўсе рэчы, якія вы ўзгадваеце ў 50 стар або зробленыя усе біты і г. д., але нічога не змяняецца, то перароблена, так і ў ціску ў рампы chr абаротаў, дыягназ ўсе роўна яго перарабіў, і ўмяшацца толькі ў абмежавальнікі крутоўнага моманту ў 2d nnt tabbelare я зрабіў усе, што прамыя лініі і падымаючы ўсе, каб ціскам не столькі паліць, нават толькі ў самым пачатку, што accelleri потым перастае

мы тут, каб даведацца
    вы кажаце, што я далека

я зрабіў 70 карт на гэтым ecu, і дзе я, а потым або сліной павольна, у гэтых колаў выступіў, вы кажаце, што можа быць лепш, чым яшчэ ??
    anniver месцаў ці не той файл, ці я не ведаю....ты ў карту не разблокируете ne абмежавальнікі turbo ne абмежавальнікі rail і не робіце нават карту rail, як лічыш сябе, што ідзе ў доўг?
    не лічачы таго, што карты ад дыму і дасягненняў, як мне здаецца, не бачыць зробленыя....і няма ВР ? быў падняўся, то на якой падставе вы кажаце, што адкрываючы абмежавальнікі не падымаецца?калі не ? напісана, што мы павінны прыехаць, як нам прыедзеце?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Хлопцы!! ці ведаеце вы, што ці толькі паведамілі, што напісана ў гэтым пасце 57 Старонак?
    вам падабаецца каша гатовая ці не любіце чытаць?
    Пяць turbo згодны, што закон, наадварот, але .. (ці я зрабіў наступнае выпрабаванне, калі ва ўсей lacolonna ад 3000 да 4500 я tabbellare усе значэнне 0 машыны, паскарэння і спыняецца 3000
    калі я раблю наадварот, т. е. на 700 абаротаў да 1000 абаротаў заўседы ў tabbellare пазней я не accellerea

такім чынам, я павінен зразумець, што 1-абмежавальнік крутоўнага моманту вы карту ў правільным кірунку

затым першы абмежавальнік варта чытаць у правільным кірунку ......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio
    Пяць turbo згодны, што закон, наадварот, але .. (ці я зрабіў наступнае выпрабаванне, калі ва ўсей lacolonna ад 3000 да 4500 я tabbellare усе значэнне 0 машыны, паскарэння і спыняецца 3000
    калі я раблю наадварот, т. е. на 700 абаротаў да 1000 абаротаў заўседы ў tabbellare пазней я не accellerea

такім чынам, я павінен зразумець, што 1-абмежавальнік крутоўнага моманту вы карту ў правільным кірунку

затым першы абмежавальнік варта чытаць у правільным кірунку ......
    Пошта я хачу зразумець, што да зрабіў adocchio..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 57 з 111 PrimaПерад ... 747555657585967107 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •