Стар. 37 з 55 PrimaПерад ... 27353637383947 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 361 да 370 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    *erre5 ідуць добра,
    Але c'? п? яшчэ абмежавальнікі iq для разблакоўкі.? Ці для маей карце, дзе я не хачу ісці далей 80 ідзе добра cos

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ce n'? па крайняй меры яшчэ адзін дызель 12x1

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    І праўда, вы маеце рацыю, на самай справе нічога не змяняе ў іх змяняць. ...іншы абмежавальнік 12x1 не ведаю
    Магутнасць і нічога без кантролю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    25
    логіка ? менавіта звычайныя, што для c39 або c8, адзінае, што розна, з'яўляюцца працягласць, якія выяўляюцца ў градусах замест часу ўпырску. як вы сказалі ducati83 калі вы паглядзіце на вось іх распазнаць адразу, на х ты абаротаў, y IQ дызель, z градусаў ўпырску, што вы атрымаеце, як поспехі з пераўтварэннем 0,023438.
    дзякую табе за дапамогу, я гляджу на карту золата Audi A3 (8p) 2.0 tdi (нумары sw/hw 0281011364
    1037369819) і спрабуе зразумець што-то. я нават не ведаю, калі ? рухавік 16v або 8v, dpf або dpf не, ? карту, што я ? перадаецца ад аднаго.
    я адкрыў з ECM Titanium, а мне наступныя значэнні:
    ін'екцыі parzializzato (1)
    ін'екцыі f тэмпература паветра (1)
    ін'екцыі parzializzato (map, 1) (3)
    ін'екцыі parzializzato (map2) (1)
    ін'екцыі parzializzato (map1 " босы " x rpm) (4)
    фаза ўпырску (1)
    arricch. паскарэння (7)

гэта значыць карты turbo і абмежавальнікі, але тое, што мяне цікавіць, зразумець карты ўпырску.

калі я правільна зразумеў, першы ? карту педаль, другі, здаецца, заўседы карту педаль, але я не разумею, што значыць "f temp паветра", трэці ? карту лямбда, чацверты ? карту перадаплаты, і пяты (boost x rpm) ? карту duration. там я ўзяў? затым ідзе b? "фаза ўпырску" ? усе, што менш, што тое, што c'? напісаў і arricch. у паскарэнне ? карту педаль, што тычыцца паскарэння (такіх, як c'? на c39)

хлопцы, скажыце мне, калі я памыляюся... дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Добры дзень, пасля таго як я прысвяціў першы edc16c8 ў 147, у цяперашні час да 159 edc16c39.Я бачыў на карце ў маей 159 2.4 q-tronic, што драйверы ecm паказваюць, у дадатак да карце крутоўны момант падчас паскарэння і стандарт і дзве карты выклікаў, Спорт і спорт Б аднолькавыя, як значэння, але бачыў, што мая 159 абмен qtronic з выбарам спорт і зіма хто-небудзь ведае, калі кнопка дзейнічае толькі на абмен або ? таксама падлучаны да ecu? Я мог бы так мець карту можна выбраць з дапамогай кнопкі

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    ce n'? па крайняй меры яшчэ адзін дызель 12x1
    Sar? лушчак гэта? (edc16c8 alfa 147 429_467)
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede87 Visualizza Messaggio
    дзякую табе за дапамогу, я гляджу на карту золата Audi A3 (8p) 2.0 tdi (нумары sw/hw 0281011364
    1037369819) і спрабуе зразумець што-то. я нават не ведаю, калі ? рухавік 16v або 8v, dpf або dpf не, ? карту, што я ? перадаецца ад аднаго.
    я адкрыў з ECM Titanium, а мне наступныя значэнні:
    ін'екцыі parzializzato (1)
    ін'екцыі f тэмпература паветра (1)
    ін'екцыі parzializzato (map, 1) (3)
    ін'екцыі parzializzato (map2) (1)
    ін'екцыі parzializzato (map1 " босы " x rpm) (4)
    фаза ўпырску (1)
    arricch. паскарэння (7)

гэта значыць карты turbo і абмежавальнікі, але тое, што мяне цікавіць, зразумець карты ўпырску.

калі я правільна зразумеў, першы ? карту педаль, другі, здаецца, заўседы карту педаль, але я не разумею, што значыць "f temp паветра", трэці ? карту лямбда, чацверты ? карту перадаплаты, і пяты (boost x rpm) ? карту duration. там я ўзяў? затым ідзе b? "фаза ўпырску" ? усе, што менш, што тое, што c'? напісаў і arricch. у паскарэнне ? карту педаль, што тычыцца паскарэння (такіх, як c'? на c39)

хлопцы, скажыце мне, калі я памыляюся... дзякуй
    усіх boost x rpm карты ўпырску(працягласць), а таксама map2.
    iniez парз і ftemp паветра абмежавальнікі дыму, вызначце, калі ў адпаведнасці з map або maf.
    map1 лямбда.
    ўзбагачэння ? педаль.
    перадаплату яны ад ўрад іншага боку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Сямейны аўтамабіль, залежыць ад тэмпературы вадкасці, колькі каштуе 8192 і ок....хлопцы, пытаньне, я карту ў мяне абмежавальнік iq у 70, чаму? дыягназ магу надаць 75??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Прабачце, я няправільна адказаць...я хацеў ведаць, чаму я магу дыягназ надаць больш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Прабачце, я няправільна адказаць...я хацеў ведаць, чаму я магу дыягназ надаць больш
    ? магчыма, што твар piccata больш высокай. Я таксама ўсе абмяжоўваецца абмежавальнікамі і лямбда inietto трохі больш, пік, раз. Але пасля таго, стабілізуецца хутка, чым патрабуецца,/абмежаваны.

Стар. 37 з 55 PrimaПерад ... 27353637383947 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •