Прывітанне ўсім, хлопцы, я зрабіў супастаўленне Golf 5 2.0 tdi, я хацеў бы атрымаць некаторыя рэкамендацыі для вас, экспертаў, машына ідзе вельмі добра!!
Я прыкладаю файлы:
Гольф 5.rar Гольф 5 mappa.rar
Прывітанне ўсім, хлопцы, я зрабіў супастаўленне Golf 5 2.0 tdi, я хацеў бы атрымаць некаторыя рэкамендацыі для вас, экспертаў, машына ідзе вельмі добра!!
Я прыкладаю файлы:
Гольф 5.rar Гольф 5 mappa.rar
Карта вельмі сумнеўна..
cio? былі закрануты карты правільныя, але так няправільна..
я растлумачу, што трэба падправіць на 8% педалі або 500 абаротаў?
гарачы старт і было зроблена з дапамогай праграмы знайшоў у сеціве..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Па-мойму, акрамя змены ў няправільна некаторыя рэчы, дакрануўся да карты, якія не хадзілі чапайце...вядома ? дзякуй.! аднак аўтамабіль, як ен ідзе...?
Дзякуй за адказыАўтамабіль ідзе вельмі добра, ен добры здымак, а што тычыцца педалі, я спытаў, сваім "я", некаторай адчувальнасці, затым я зрабіў змены па-ранейшаму p? педаль і пара
Прыкладаю файл
Гольф-Міло карту 2.rar
Я згодны з ugoboss...
Вы на самай справе думаў, але потым я здаецца чытаў, што на гольф 5 2.0 tdi можа быць толькі закрытым спосабам частковай, папраўце мяне, калі я памыляюся
Я не ведаю, калі ? можаце закрыць яго цалкам, я пакідаю слова за вамі, - экспертыДзякуй
Вялікі ахі хто-небудзь з вас можа гэта зрабіць на маей "Гольф-Міло карту 2"?
Калі не ? працу доўга ці цяжка, ці, ва ўсякім выпадку, p? забой
![]()
Можа быць, мой зарэгістраваны на адмову агульнай сістэмы рэцыркуляцыі ог не быў так развіты, калі хто-небудзь з вас можа? зрабіць, гэта максімум, дзякуй![]()