Старонка 36 з 55 PrimaПерад ... 26343536373846 ... АпошняеUltima
Вынікі з 351 па 360 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Тады вам месца 2 экран 2 lim iq у edc16c8 147 мдж 140cv. Які-то хлопец пу? скажыце мне, калі я іх змяняць на правільны шлях?

Дзякуй

Экран lim IQ fT.jpg

Экран lim IQ F(%).jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я не магу праверыць, ці файлы, аднак вы павінны змяніць канцы на edc16c8, хлопцы, толькі што пасля карту педаль ce карта 0e1744 калі я не памыляюся, то на edc16c8, што ен, я думаю хуткасць? ці rail на першай восі і / або педаль, я думаю, на другой восі з абодвух damos як c8, што 39 не згадваецца ці ведаеце вы, што яно азначае??
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    маленькая папраўка на 39 і 1c1f86 у той час як на c8 і 0e1744 абодва закладзеныя як раз пасля DW стандарт, абодва аднолькавыя і ў многіх іншых ecu з'яўляюцца аднолькавымі, карта 8x12 на восі значэнняў ад 8000 да 18000 (я думаю хуткасць транспартнага сродку або rail, але я не думаю), з другога боку, мы павінны быць педалі, але і іншыя, можа быць, у вас есць ідэя, што гэта можа азначаць??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    *erre5 ідуць добра,
    *jovandj той, аб якім вы кажаце ? карта не выкарыстоўваецца, вось ? хуткасць?, і тое, што я зразумеў ? крывая каліброўкі для акпп.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Аб прывітанне Сандрон добра, - знайшоўся я не ўпэўнены, што не выкарыстоўваецца, і калі другі восі, былі і стан транспартнага сродку??? Знакаміты 8192 на IQ limiter...а 1de302 павінны быць петлі мінімальнага

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    25
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    мне было цікава, калі вы далека? тэмы падобныя на edc16u.....
    вам я хацеў спытаць я! мы хочам гаварыць р? таксама vag edc16?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я не выпускайце непадрыхтаваным пяро, я думаю, што логіка такая ж, я думаю,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    25
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Я не выпускайце непадрыхтаваным пяро, я думаю, што логіка такая ж, я думаю,
    абсалютна няма, замест таго, каб... ? цалкам адрозніваецца! таксама, чаму? гэтыя рухавікі маюць сістэмы ўпырску паліва ", інжэктар, помпа" і не common rail...

знешні выгляд, хто мяне ведае, растлумачыць, як распазнаць сярод розных карт, ECM называецца "ўпырску parzializzato" што? карту педаль, карта перадаплаты, карта duration, etc etc... чаму? cos? з гэтымі іменамі, усе-роўна мы нічога не разумею! я хацеў бы зразумець яго логіку...
    я дзякую ўсіх, хто хоча даць мне руку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    перш за ўсе, каб іх распазнаць, вы ўбачыце ад BP значэння, і калі яны павінны быць ператвораныя на падставе чаго вы можаце зразумець, па восі Z і рэчы c'? паказана і, такім чынам, дадзеныя аўтамабілі ў руку зразумець, калі? ціску ў рампы, час ўпырску паліва,градусаў загадзя etc etc....нам патрабуецца час, вопыт і шмат-studio....а тут на форуме рэкамендацыі есць і шмат...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede87 Visualizza Messaggio
    абсалютна няма, замест таго, каб... ? цалкам адрозніваецца! таксама, чаму? гэтыя рухавікі маюць сістэмы ўпырску паліва ", інжэктар, помпа" і не common rail...

знешні выгляд, хто мяне ведае, растлумачыць, як распазнаць сярод розных карт, ECM называецца "ўпырску parzializzato" што? карту педаль, карта перадаплаты, карта duration, etc etc... чаму? cos? з гэтымі іменамі, усе-роўна мы нічога не разумею! я хацеў бы зразумець яго логіку...
    я дзякую ўсіх, хто хоча даць мне руку
    логіка ? менавіта звычайныя, што для c39 або c8, адзінае, што розна, з'яўляюцца працягласць, якія выяўляюцца ў градусах замест часу ўпырску. як вы сказалі ducati83 калі вы паглядзіце на вось іх распазнаць адразу, на х ты абаротаў, y IQ дызель, z градусаў ўпырску, што вы атрымаеце, як поспехі з пераўтварэннем 0,023438.

*jovandj, перайсці ціха зрабіце тэсты, што вы хочаце, гэта не мяняе нічога, і што яны неактыўныя вы разумееце, нават з таго, што ў damos не паведамілі, ці калі ў адносінах з тымі, 1.4 hdi (што не мае нічога агульнага з fiat 1.9), вы разумееце, што яны ідэнтычныя.

Старонка 36 з 55 PrimaПерад ... 26343536373846 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •