Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 56 41-50

Абмеркаванне: карты асноўных

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    я не думаю, што менавіта ў гэтым форуме спецыялісты не даюць інфармацыі, сапраўды, я лічу, што ен вельмі багаты каштоўнай інфармацыі, але я бачу, што пачаткоўцы сцвярджаюць, што ўсе больш і больш, і ніколі не бываюць шчаслівыя, нават калі на практыцы яны пераказваюць,акрамя таго, заключаны ці не ўмешваецца, ніхто не можа таксама залежаць ад таго, хто або пытанне, і незразумела, ці вы penza-рознаму, і г.д. і да т.п. такім чынам, вы не заўседы ўсе пучок травы
    msport не ? каб адкрыць спрэчка, але нас, пачаткоўцаў, не ? што мы хочам каша гатовая, па крайняй меры, я кажу ад сябе, але калі "прэтэндаваць" (якія ў любым выпадку ? у parolone) ? чаму? мы хочам даведацца больш? такім чынам, каб перастаць прасіць і перайсці да фактаў, як яны гэта рабілі прафесіяналы, калі яны былі пачаткоўцы, як і мы....
    так ? кола, якое круціцца..я магу зразумець, што profesionisti ўклалі час і грошы, каб даведацца тое, што ведаюць ? не справядліва, калі адчуваюць, дзяліцца ім з першым прыйшлі? а калі зарэгіструюцца на форуме, як гэта, дзе вы павінны падзяліць нас? што яшчэ вы лічыце патрэбным, але замест гэтага даюць дапамогу з піпеткі, тады не ? нават правільна, што супраць, можа быць, іх сапраўдная мэта-паступленне і павялічыць p? абарот, прадаючы карты онлайн....
    пу? цалкам магчыма, што я зламаў normalit? што звычайна адрознівае ўсе форумы, ці я няправільна ўсе, і гэта сапраўды форум адрозніваецца шляхам, але цяпер, як цяпер гэта маей прамовы ? тое, што я думаю....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 04-10-2012 ў 23:11

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Выбачайце msport не хацелі б я думаў так, вы маеце рацыю, што есць каштоўная інфармацыя, але мы не можам іх убачыць, пакуль мы не дасягнем 50 паведамленняў і да гэтага часу мы не можам зрабіць нічога, абменьвацца інфармацыяй паміж пачаткоўцаў.
    Прабачце яшчэ раз, магчыма гэта ? off topic.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    msport не ? каб адкрыць спрэчка, але нас, пачаткоўцаў, не ? што мы хочам каша гатовая, па крайняй меры, я кажу ад сябе, але калі "прэтэндаваць" (якія ў любым выпадку ? у parolone) ? чаму? мы хочам даведацца больш? такім чынам, каб перастаць прасіць і перайсці да фактаў, як яны гэта рабілі прафесіяналы, калі яны былі пачаткоўцы, як і мы....
    так ? кола, якое круціцца..я магу зразумець, што profesionisti ўклалі час і грошы, каб даведацца тое, што ведаюць ? не справядліва, калі адчуваюць, дзяліцца ім з першым прыйшлі? а калі зарэгіструюцца на форуме, як гэта, дзе вы павінны падзяліць нас? што яшчэ вы лічыце патрэбным, але замест гэтага даюць дапамогу з піпеткі, тады не ? нават правільна, што супраць, можа быць, іх сапраўдная мэта-паступленне і павялічыць p? абарот, прадаючы карты онлайн....
    пу? цалкам магчыма, што я зламаў normalit? што звычайна адрознівае ўсе форумы, ці я няправільна ўсе, і гэта сапраўды форум адрозніваецца шляхам, але цяпер, як цяпер гэта маей прамовы ? тое, што я думаю....

Слухаць тут ніхто не можа дазволіць сабе звярнуцца ў лічку і сказаць вам, я раблю гэта,я раблю, каб малы або вы пішаце, звяжыцеся са мной у личке, чаму? калі па мне, я не разумею, я sbatto па-за,ачысцілі гэты форум прадастаўляе сэрвіс files on line так, хто трэба ne можа скарыстацца, але для ўсіх, хто хоча зразумець, хто адкрыў пост, зроблены пытанні і атрымалі адказы, што мала або шмат, што яны ўжо што-небудзь добрае,тым больш у гэтым форуме есць некалькі паведамленняў, у якім можна ўзяць, напрыклад, цяпер я не разумею, калі, па-твойму, я павінен зрабіць відэа курс і паставіць яго тут,не параўнальны гэты форум з іншымі, чаму? у адваротным выпадку я рэкамендую frequentarne іншыя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    Выбачайце msport не хацелі б я думаў так, вы маеце рацыю, што есць каштоўная інфармацыя, але мы не можам іх убачыць, пакуль мы не дасягнем 50 паведамленняў і да гэтага часу мы не можам зрабіць нічога, абменьвацца інфармацыяй паміж пачаткоўцаў.
    Прабачце яшчэ раз, магчыма гэта ? off topic.

Па-твойму, калі не ўкладваў у гэта правіла 50 карысныя паведамленні, што адбываецца? Ручнік я кажу, што пасля стварэння банка дадзеных файлаў крычы,запоўнены форум кіраўніцтва з тым, што тлумачэнні і каналы,уведзены раздзел з некалькімі тэхнічнымі кіраўніцтвамі,запоўненыя форумы, праграмы і ўсе гэта бясплатна ( прабачце, калі гэта трохі) я бачыў карыстальнікаў зарэгістравацца,нават не cagarci для прэзентацыі,спампаваць і знікнуць, па-твойму, было б правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Па-твойму, калі не ўкладваў у гэта правіла 50 карысныя паведамленні, што адбываецца? Ручнік я кажу, што пасля стварэння банка дадзеных файлаў крычы,запоўнены форум кіраўніцтва з тым, што тлумачэнні і каналы,уведзены раздзел з некалькімі тэхнічнымі кіраўніцтвамі,запоўненыя форумы, праграмы і ўсе гэта бясплатна ( прабачце, калі гэта трохі) я бачыў карыстальнікаў зарэгістравацца,нават не cagarci для прэзентацыі,спампаваць і знікнуць, па-твойму, было б правільна?
    Вы msport вы маеце рацыю правілах,прышчапіць нас, пачаткоўцаў (па меншай меры кажу ад сябе ) мы спрабуем зразумець што-то аб мод. і мы не хочам пераказваюць.Кожны савет ? добра прымаю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    Вы msport вы маеце рацыю правілах,прышчапіць нас, пачаткоўцаў (па меншай меры кажу ад сябе ) мы спрабуем зразумець што-то аб мод. і мы не хочам пераказваюць.Кожны савет ? добра прымаю.
    Лепшы спосаб даведацца ? даведацца з карты gi? гатовыя ў тым сэнсе, што вы зробіце зрабіць карту прафесіянала, і тады ад l? вам ідэй, для moddare. Паглядзець моды і студый, колаў, разумеючы, што і навошта? moddate cos?. У выпадку паспрабуйце рабіць невялікія змены, каб зразумець ўражанні, што вы.
    Апошні раз рэдагавалася dvdtuning; у 05-10-2012 09:53

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Слухаць тут ніхто не можа дазволіць сабе звярнуцца ў лічку і сказаць вам, я раблю гэта,я раблю, каб малы або вы пішаце, звяжыцеся са мной у личке, чаму? калі па мне, я не разумею, я sbatto па-за,ачысцілі гэты форум прадастаўляе сэрвіс files on line так, хто трэба ne можа скарыстацца, але для ўсіх, хто хоча зразумець, хто адкрыў пост, зроблены пытанні і атрымалі адказы, што мала або шмат, што яны ўжо што-небудзь добрае,тым больш у гэтым форуме есць некалькі паведамленняў, у якім можна ўзяць, напрыклад, цяпер я не разумею, калі, па-твойму, я павінен зрабіць відэа курс і паставіць яго тут,не параўнальны гэты форум з іншымі, чаму? у адваротным выпадку я рэкамендую frequentarne іншыя.
    я st? толькі esternando мае думкі, хто вы, то можа быць згодны ці не з гэтым мне не змяняе жыцце, чаму? дакладна ? мае думкі

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я st? толькі esternando мае думкі, хто вы, то можа быць згодны ці не з гэтым мне не змяняе жыцце, чаму? дакладна ? мае думкі
    ок, галоўнае, як я сказаў вам не разгубіцца з іншымі.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я-жывы прыклад, пачатковец, што ў гэтым форуме атрымаў шмат дапамогі ад msport, адміністратара і многіх іншых карыстальнікаў pi? эксперты мяне
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    хто-то можа chiarirmi ідэі адносна карта часу ўпырску ?
    Восі карту : Абаротаў, IQ і часу упырску;
    Калі карта мае IQ 60mm3 як перадапошні breakpoint і апошні breakpoint 120mm3 і ў мод я хацеў бы атрымаць 85mm3, як я павінен дзейнічаць ?
    Надтачыць восі ў 85mm3 з свой час або павялічыць працэнт у розныя часы, не дакранаючыся восі ці як?

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •