Першапачаткова Напісаў
манро
msport не ? каб адкрыць спрэчка, але нас, пачаткоўцаў, не ? што мы хочам каша гатовая, па крайняй меры, я кажу ад сябе, але калі "прэтэндаваць" (якія ў любым выпадку ? у parolone) ? чаму? мы хочам даведацца больш? такім чынам, каб перастаць прасіць і перайсці да фактаў, як яны гэта рабілі прафесіяналы, калі яны былі пачаткоўцы, як і мы....
так ? кола, якое круціцца..я магу зразумець, што profesionisti ўклалі час і грошы, каб даведацца тое, што ведаюць ? не справядліва, калі адчуваюць, дзяліцца ім з першым прыйшлі? а калі зарэгіструюцца на форуме, як гэта, дзе вы павінны падзяліць нас? што яшчэ вы лічыце патрэбным, але замест гэтага даюць дапамогу з піпеткі, тады не ? нават правільна, што супраць, можа быць, іх сапраўдная мэта-паступленне і павялічыць p? абарот, прадаючы карты онлайн....
пу? цалкам магчыма, што я зламаў normalit? што звычайна адрознівае ўсе форумы, ці я няправільна ўсе, і гэта сапраўды форум адрозніваецца шляхам, але цяпер, як цяпер гэта маей прамовы ? тое, што я думаю....