-
нью-500
Прывітанне ўсім, або 500 1.300 75cv майго сябра, я яму абяцаў, што mappavo маючы толькі mpps мяне назад, толькі пісаць няма чытаць тое ці зрабіў id ecu
вось:
Marelli праграмнае забеспячэнне : 3545B595
marelli абсталяванне:MJD6F3HW04P
Як паступіць?
-
прывітанне, бачыў, што вы не маеце магчымасць прачытаць яе ў bdm атрымаеце файл крычы ад bancadati змянілі яго, а затым адрэжце 1 мб, і яго можна пісаць з mpps
-
прабачце, la curiosit? але калі вы не ведаеце, як выканаць пошук файлаў, як вы ў яго супастаўленне?
прымі меры засцярогі, якія хочуць нас з mpps.
-
Для супастаўлення no problem.....
Рэзка, які адрас родаў....файл у банк, я знайшоў, што скажаце іду добра, яшчэ некалькі рад
-
FIAT 500 1,3MJTD 75CV SW 3545B595.rar
гэта і файлы, якія я здабыў .......загадзя дзякуй
-
добры дзень, у вас есць ecm,пасля таго, як mod-файл, інструменты-выразаць/уставіць файл-агляд атрымаць файл мод-і пад кнопку захаваць файл пакладзеце карыстальнікам-і дзе ? напісаў канцы пастаў 0 замест 1 і захаванасці
-
ок, дзякуй за інфо
і faile, які стварае тое, то я павінен выкарыстаць, каб пакласці яго ў ecu правільна
-
вы патрэбны вам стварыць файл памерам 1 mb што ? памер, які выкарыстоўвае mpps, каб напісаць 6F3
-
Рага, але і нармальна, што ў першы абмежавальнік крутоўнага моманту кручэння, даюць нумары з адмоўнымі значэннямі?
-
за ўсей карце, а затым месца,якія, безумоўна, хто-небудзь вам скажа, калі і як выправіць памылкі, прывітанне
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума