Што мы можам зрабіць, я павінен падняцца??? Я ці ўжо стварылі, як у абмежавальнік крутоўнага моманту ўпырску бесперапыннага графіка з драйвера
Што мы можам зрабіць, я павінен падняцца??? Я ці ўжо стварылі, як у абмежавальнік крутоўнага моманту ўпырску бесперапыннага графіка з драйвера
Карту перадаплаты павінна быць прыкладна такі (узяты з файла пункту 69cv)
X: Пра
Y: IQ (каэфіцыент пераўтварэння 0.002941)
Z: Дасягненні асноўнага ўпырску (каэфіцыент пераўтварэння 0.015625), варта чытаць наадварот
Cattura.jpg
ок, я бачу...мне здаецца, вы выкрытыя-й? раз гэтай карце
anniver не ведаю, што вы можаце зрабіць, я не ведаю, які файл вы спрабуеце...cos? на вока я не магу сказаць,....есць шмат такіх пастак ў гэтыя карты....
Але ? карту адразу ж пасля двух абмежавальнікі крутоўнага моманту на панеттоне,што ад ecm?
Той размешчана рычард, я, здаецца, авансы...
Пра абмежавальнік, ducati, дасце мне адрас, які вы знайшлі спасылку на файл, калі ласка?
тое, як файл добра любой 70cv, адрасы, зрабіце пошук з десятичным значэннем 5500...знайшлі два блізка адзін да аднаго, як паказана вышэй....і, вядома, знаходзіцеся таксама два абмежавальніка абаротаў халастога ходу 750 заўседы побач з яшчэ 5500.....калі ў вас цяжкасці? дайце мне ведаць.
Не, не ? тое, аб файле кропкі ? адрас 0667B0
Загадзя аб файле пункту 1065P351 знаходзіцца ў 667B0
anticipo_667B0-1065p351.jpg
ок ? роўна таксама і для іншых 70 конскіх сіл, адзінае сумнеў,....неабходна разглядаць, наадварот, увесь або толькі асобныя крывыя?