Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    7

Праблема mazda 3 перавышэнні 3000 абаротаў ідзе абарона з стратай магутнасці

Як назва маей mazda і oddisea без канца.
    Купіў машыну ў 2010 годзе 120000 км. Машыны і туды-усе добра, пакуль не прыехаў да 200000, і партыі турба.
    Замяніў turbo 2000km і турба, і партыя зноў. тады я адправіўся на пошукі праблемы замяніць рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў дызельнага фільтра запоўненыя cerina скінутыя ў mazda ўсе параметры і ... пасля некалькіх гадзін і дзен клятва, я лічу, што і забітыя падзенне трубка алею ў поддоне картэра. Вырашыць гэта цяпер здаецца, што машына ідзе добра, не тое, што як толькі я спрабую тануць і перавышаць 3000 абаротаў ідзе ў абарону і страты магутнасці. Эбу нічога не кажа. Ce казаць, што я адкрыла фільтрам цвердых часціц, і я зрабіў 4 адтуліны свердзелам на 12 мм.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Вы сказалі ў ecu, што ты зрабіў 4 адтуліны ў fap

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    7
    Няма.На Ecu я нічога не сказаў.На самай справе мае намеру прама зараз і паспрабуйце выключыць праграмнага забеспячэння fap egr . І тут мяне ўзнікае іншае пытанне ў мяне (galletto 1260 China eBaia), што вы кажаце, будзе працаваць? файл толькі для загрузкі.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў mattojpn Visualizza Messaggio
    Няма.На Ecu я нічога не сказаў.На самай справе мае намеру прама зараз і паспрабуйце выключыць праграмнага забеспячэння fap egr . І тут мяне ўзнікае іншае пытанне ў мяне (galletto 1260 China eBaia), што вы кажаце, будзе працаваць? файл толькі для загрузкі.
    мне здаецца, што есць 2 дыспетчары edc16c3 edc16c34 для гэтай аўтамабілізацыі, я не avventurerei з такой прадукт, каб зрабіць гэтую працу, звярніцеся да прафесіяналу, чым у ecu трохі rognose страты з варыянтаў, і я заўседы рэкамендую чытаць bdm
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    сіцылія
    Паведамленні
    179
    калі машына пераходзіць у recovery (cio? страта магутнасці)павінен даць якія-небудзь праблемы, за выключэннем, калі будуць сцертыя ўсе dtc,калі вы зрабілі адмяніць fap ў ecu?вы зрабілі, каб зрабіць некаторыя змены ў ecu?.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    7
    Citazione Першапачаткова Напісаў beppe.c Visualizza Messaggio
    калі машына пераходзіць у recovery (cio? страта магутнасці)павінен даць якія-небудзь праблемы, за выключэннем, калі будуць сцертыя ўсе dtc,калі вы зрабілі адмяніць fap ў ecu?вы зрабілі, каб зрабіць некаторыя змены ў ecu?.
    Я не зрабіў ніякіх зменаў у ecu.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Я не зрабіў ніякіх зменаў у ecu.
    Я думаю, гэта ваша праблема

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    7
    Тое.. Я перарабіў дыягназ, і цяпер кажа мне, fap забітыя.
    Але, як пу? быць, калі я і адкрыта?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Тое.. Я перарабіў дыягназ, і цяпер кажа мне, fap забітыя.
    Але, як пу? быць, калі я і адкрыта?
    і можаце ? магчыма, вам трэба, каб прымусіць працаваць праз soft
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    7
    У гіпатэтычнай чынам, калі б я хацеў зрабіць усе ў адзіночку. Што было б найлепшым спосабам, каб працягнуць?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •