Стар. 35 з 54 PrimaПерад ... 25333435363745 ... АпошняеUltima
Вынікі з 341 па 350 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Гэты абмежавальнік і стан транспартнага сродку-пра=lim iq у мм3, калі я не памыляюся, е4 і 77mm3 таму, калі ў вас 100mm3 павінна быць edc16c8 аднак паказвае на тое, што абмежаванні і 100mm3 на працягу першых 3-крок з пункту гледжання абаротаў
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Гэты абмежавальнік і стан транспартнага сродку-пра=lim iq у мм3, калі я не памыляюся, е4 і 77mm3 таму, калі ў вас 100mm3 павінна быць edc16c8 аднак паказвае на тое, што абмежаванні і 100mm3 на працягу першых 3-крок з пункту гледжання абаротаў
    Але тады вы павінны разблакаваць іх на ўсіх крывых (мой аб'ектыў 80mm3) ці дастаткова тых, якія адносяцца да сярэдніх і высокіх абарачэннях?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Хлопцы, але скапіяваць лямбда 1.9 140cv edc16c8, што і крыху больш ліберальнай ў edc16c39 на 39 дакладна можа стварыць нейкую даюць? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Хлопцы, але скапіяваць лямбда 1.9 140cv edc16c8, што і крыху больш ліберальнай ў edc16c39 на 39 дакладна можа стварыць нейкую даюць? ?
    Проста вярнуць ваш, як вы хочаце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    У гэтым сэнсе апраўданне? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    У гэтым сэнсе апраўданне? ?
    Калі вы хочаце лямбда-вы таксама можаце змясціць ўсе ў 1, усе ў 0,8, усяго 1,1. Залежыць колькі вы жадаеце абмежаваць і як ты хочаш курыць..
    Жадаючы, вы можаце падняць усе фільтры дызель і карта педаль, у той час, і тады абмежаванні толькі ад лямбда-як і дзе вы хочаце. Проста атрымаць 2 разлікі з часопіса і вырашыць, як надаць кожнаму для розных абаротаў рухавіка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Калі вы хочаце лямбда-вы таксама можаце змясціць ўсе ў 1, усе ў 0,8, усяго 1,1. Залежыць колькі вы жадаеце абмежаваць і як ты хочаш курыць..
    Жадаючы, вы можаце падняць усе фільтры дызель і карта педаль, у той час, і тады абмежаванні толькі ад лямбда-як і дзе вы хочаце. Проста атрымаць 2 разлікі з часопіса і вырашыць, як надаць кожнаму для розных абаротаў рухавіка.
    Вы кажаце, што добра даць па ўсей табліцы
    Тое ж значэнне? Чаму? у врі ? скажам, ўзлезці на розных умовах.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Няма d пагадненне не я хачу стварыць паравоз вугаль, пяро, бачачы, што euro3 мае карту больш дыму, які дазваляе мне было цікава, калі можна было скапіяваць яго, каб убачыць, калі пайшоў на папраўку што-тое, але без шкоды, я ўжо скапіяваў і на іншых картах ducati corse, каб мець, што амаль афіцыйная, і я павінен сказаць, што, як расход паліва і паляпшаецца, і, як і прадукцыйнасць, а таксама

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Вы кажаце, што добра даць па ўсей табліцы
    Тое ж значэнне? Чаму? у врі ? скажам, ўзлезці на розных умовах.
    Вы можаце таксама ўсталяваць аднолькавае значэнне, калі вы хочаце. Безумоўна, pi? панізьце лямбда-пі? дазволіць ўводзіць дызель, таму вы самі вырашаеце, як і дзе павысіць.

Няма d пагадненне не я хачу стварыць паравоз вугаль, пяро, бачачы, што euro3 мае карту больш дыму, які дазваляе мне было цікава, калі можна было скапіяваць яго, каб убачыць, калі пайшоў на папраўку што-тое, але без шкоды, я ўжо скапіяваў і на іншых картах ducati corse, каб мець, што амаль афіцыйная, і я павінен сказаць, што, як расход паліва і паляпшаецца, і, як і прадукцыйнасць, а таксама
    Прабачце, але вы, што аўтамабіль ў вас есць? Лушчак вы можаце скапіяваць карты ад іншых аўтамабіляў cos? дзіўна толькі, чаму? pi? апошнія. Вы ведаеце, што Ducati corse падзяліўся фарсунак, якія адрозніваюцца ад вашых? Вы ведаеце, што вы не можаце затым скапіяваць тыя часы ўпырску паліва і іх дасягненні? Я не рэкамендую вам капіяваць карты з іншых аўто, факты, і вы ўбачыце, што вы можаце зрабіць нашмат лепш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Прабачце, не чакае, што я кінула яго я c я gt 150cv еўра-4, 2007 года выдалены egr, dpf і swirl я скапіяваў тое, што вы можаце скапіяваць ducati corse я ведаю, што фарсункі розныя, такім чынам, залежаць дасягненні і tinj

Стар. 35 з 54 PrimaПерад ... 25333435363745 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •