Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567
Вынікі 61-68-68

Абмеркаванне: Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Вы падкажыце, а на карту вось, Як я ўжо казаў у мяне скокі ціску да 1,7 бар. Трохі шмат. Я мод карту vgt і цяпер я лічу, што прэс з шыпамі 1,55 бар і 1,4 бар канстанты. Я заўважыў? што-ы? ен набірае абароты і менш дызельнага паліва, ўпырсквае. Па карце мы 100mm3 тэарэтычна да 4500rpm, як устаноўлена ў абмежавальнікі. Будзе? які-то іншы абмежавальнік. Парады?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Што вы зрабілі менавіта для рэгулявання vnt? Для абмежавання дызель ў вас рэгулюецца карты лямбда новы stekio?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Вы падкажыце, а на карту вось, Як я ўжо казаў у мяне скокі ціску да 1,7 бар. Трохі шмат. Я мод карту vgt і цяпер я лічу, што прэс з шыпамі 1,55 бар і 1,4 бар канстанты. Я заўважыў? што-ы? ен набірае абароты і менш дызельнага паліва, ўпырсквае. Па карце мы 100mm3 тэарэтычна да 4500rpm, як устаноўлена ў абмежавальнікі. Будзе? які-то іншы абмежавальнік. Парады?
    я мяркую, што вы звярніце ўвагу, як змяняецца ціск turbo у залежнасці ад абарачэнняў. Карты лямбда робяць астатнія...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    3
    я чуў гэтыя абмежавальнікі, але мы дарэмна шукае, а я..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    гэты пост ? вельмі-вельмі павучальна....нарэшце, што-то на час overboost я зразумеў....сее-што, што? я не змог знайсці....- каштоўнасці пераўтварэнні, каб на самой справе зразумець значэння карты vgt што яны паказваюць....павінен быць кут нахілу лапатак....але гэтыя тое, да чаго ставяцца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Калі адкрыць карту vgt з тытанам, дае значэнне ў працэнтах, чым у дыягностыцы знаходзіцеся з адкрыцця клапана. Некаторыя дыягназы называюць адкрыцце клапана турба, іншыя адкрыцця клапана overboost і інш.... Не ? іншы, што адкрыцце giometria зменнай, а затым па перепускной

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок, вы мяне выяўлены....і мне паказвае 75% на халастым ходзе рухавіка....
    такім чынам, мы бачым, калі я правільна зразумеў.....мінімум, відавочна, адкрытыя, чаму? на нізкіх абарачэннях служыць не ціск турбіны,а затым паскараецца па меры таго, каб падняць ціск, зачыняецца да максімальнага значэння, названыя ў карту, а затым паўторна адкрыць пасля кручэння, павялічваюць, а не вы ? pi? мае патрэбу? ціску, як паказана заўседы ў карту;
    цяпер, калі я захачу працаваць, каб мець больш цягі ўніз, а таксама ціск турбо я мог бы працаваць нават на час overboost і, магчыма, працягнення гэтага перыяду, каб мець больш і лепш працягнуць? вядома, заўседы ўсе зроблена з веданнем справы....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    ок, вы мяне выяўлены....і мне паказвае 75% на халастым ходзе рухавіка....
    такім чынам, мы бачым, калі я правільна зразумеў.....мінімум, відавочна, адкрытыя, чаму? на нізкіх абарачэннях служыць не ціск турбіны,а затым паскараецца па меры таго, каб падняць ціск, зачыняецца да максімальнага значэння, названыя ў карту, а затым паўторна адкрыць пасля кручэння, павялічваюць, а не вы ? pi? мае патрэбу? ціску, як паказана заўседы ў карту;
    цяпер, калі я захачу працаваць, каб мець больш цягі ўніз, а таксама ціск турбо я мог бы працаваць нават на час overboost і, магчыма, працягнення гэтага перыяду, каб мець больш і лепш працягнуць? вядома, заўседы ўсе зроблена з веданнем справы....
    Няма значэння-у % закрыцця ў vgt. Затым да мінімуму sar? зачынены на 75%. На нізкіх абарачэннях выхлапных газаў ніжэй, а, такім чынам, трэба трымаць геаметрыя-й? закрыта, каб прымусіць яе ісці ў ціск.
    Аднак на аўтамабілі, акцыі 100mm3 не іх можна ўводзіць да 4500 абаротаў, шмат і аўтамабіль fumerebbe, як цягнік. На мой погляд, з першапачаткова turbo-гэта занадта шмат, нават на нізкіх абарачэннях, я не іду за 90mm3 з turbo stock, што gi? яны пі? чым дастаткова, каб рабіць прыгожыя рэзюмэ, калі ўсе працуе ? адкалібраваць добра.

Старонка 7 з 7 PrimaПерад ... 567

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •