Стар. 34 з 54 PrimaПерад ... 24323334353644 ... АпошняеUltima
Вынікі з 331 па 340 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    экран lim IQ.rar

Аб маіх папярэдніх пастоў вы можаце даць мне пацверджанне таго, што ў экраннай ўкладанні (тады, калі хто-то мне тлумачыць, як зрабіць, каб ўставіць іх непасрэдна ў паведамленне робіць мяне калі ласка ,я не магу), аб якіх я казаў і якія я бачыў у іншых картах mod прынесці хрыбты крывых 8192 гэта сапраўды lim iq ? і чаму? я значэнне 8192? калі адпавядае на 100%, як сказаў, чаму? першыя тры валіка ў 10000? 147 140 л. EDC16c8 drv 429_467. Дзякуй тым, хто мяне асвятляе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    экран lim IQ.rar

Аб маіх папярэдніх пастоў вы можаце даць мне пацверджанне таго, што ў экраннай ўкладанні (тады, калі хто-то мне тлумачыць, як зрабіць, каб ўставіць іх непасрэдна ў паведамленне робіць мяне калі ласка ,я не магу), аб якіх я казаў і якія я бачыў у іншых картах mod прынесці хрыбты крывых 8192 гэта сапраўды lim iq ? і чаму? я значэнне 8192? калі адпавядае на 100%, як сказаў, чаму? першыя тры валіка ў 10000? 147 140 л. EDC16c8 drv 429_467. Дзякуй тым, хто мяне асвятляе
    для ўводу экранная за пасаду перадавой націсніце на дадатак, вылучыце файл і націсніце на кнопку " гатова....потым месцаў каментар....

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    для ўводу экранная за пасаду перадавой націсніце на дадатак, вылучыце файл і націсніце на кнопку " гатова....потым месцаў каментар....
    Гэта я ведаю, але праблема ? што я не магу захаваць у jpeg малюнак экрана " гняздо кнопкай "PRINT screen" .магу ўставіць толькі на word

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Гэта тыя, у залежнасці ад тэмпературы, справядлівыя факты, так??

Экран lim IQ fT.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    экран lim IQ.rar

? у абмежавальнік IQ, які працуе ў залежнасці ад фактару, для рэдагавання вам дастаткова ведаць, што 8192 ? значэнне, што ecu выкарыстоўвае ў аптымальныя ўмовы працы, а затым проста павялічыць значэння 8192.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я забыўся: для капіявання малюнкаў на кампутар...перайсці на прагляд titanium напрыклад, націсніце CTRL+PRINT screen, затым адкрыць paint і націсні " ўставіць " і захоўваеце як jpeg.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    я забыўся: для капіявання малюнкаў на кампутар...перайсці на прагляд titanium напрыклад, націсніце CTRL+PRINT screen, затым адкрыць paint і націсні " ўставіць " і захоўваеце як jpeg.
    Вялікі!!!! бачыў пасля майго адказу..... ДЗЯКУЙ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    так, але проста змяніць першае значэнне кожнай крывой, ці што ? тое, паведамілі ў 90-х? тэмпературы астуджальнай вадкасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я не магу бачыць малюнак, але я памятаю, што гэта былі першыя значэння, аднесеныя да тэмпературы 90c, каб разблакаваць менавіта лім iq на патрабаванае значэнне, затым ce n і яшчэ больш наперад, пракручваючы ў 2d, што паведаміў помпа rail ад damos і потым яшчэ паведаміла, заўседы rail
    Магутнасць і нічога без кантролю

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ? у абмежавальнік IQ, які працуе ў залежнасці ад фактару, для рэдагавання вам дастаткова ведаць, што 8192 ? значэнне, што ecu выкарыстоўвае ў аптымальныя ўмовы працы, а затым проста павялічыць значэння 8192.
    Рост толькі хрыбты, якія маюць значэння pi? нізкія 8192 не ўсей крывой ў камандзе, праўда? Але чаму? першыя тры крывыя, якія з'яўляюцца часткай той жа карце ў 10000?

Стар. 34 з 54 PrimaПерад ... 24323334353644 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •