Я згодны, але заўседы залежыць ад аднаго, што шукаць .......
Наяўнасць аўтаматаў, калі яны ідуць добра, ужо арыгінальныя гаспадары не змясціцца ...
Я згодны, але заўседы залежыць ад аднаго, што шукаць .......
Наяўнасць аўтаматаў, калі яны ідуць добра, ужо арыгінальныя гаспадары не змясціцца ...
выбачайце, тое, што вы робіце на гэтым форуме....???? я не разумею вашага зацвярджэння....тут вы вывучаеце адзін экю, і я думаю, што, напрыклад, карта ад мяне. можа быць падставай для даследавання, каб зразумець, як гэта працуе.
Калі вы верыце, што аўтамабілі ідуць добра, і гаспадароў няма....я паўтараю вам, я не разумею, чаму ты на гэтым форуме
Ну і ды, і няма...калі есць схаваны патэнцыял павінен выцягнуць яго, чаму? напрыклад, у мяне есць рухавік, які з x канфігурацыі дастае 100 л. 250nm etc, магчыма, за кошт аптымізацыі некаторых параметраў, ці яшчэ што іншае, адаптуючы больш я сам магу атрымаць зніжэнне расходу паліва і, магчыма, невялікі лішак прадукцыйнасці
Магутнасць і нічога без кантролю
На самай справе я лічу, што лепш распрацоўка і адаптируя да сваіх патрэбам аўтамабіль.....
ок, вяртаючыся да карце....я бачу, але што-то абмяжоўвае у IQ, а затым напрыклад, хоць адкрываючы ў 90mm3 гэтую карту, мяне абмяжоўвае у пэўных умовах....не было б лепш прыняць яго ў нуль ў кропках, зацікаўленых, тыпу, ад 70 да 90 ?C?
гэтай карце ? карэкцыя ў залежнасці ад тэмпературы наддувочного паветра, я таксама? жыву арыгінальны ? правільна, што адрэзкі, калі тэмпература падымаецца занадта...
упэўнены, што ў залежнасці ад тэмпературы наддува?я бачу, што закон да 130?C
у damos паказвае гэта:
map for intake air temperature dependent quantity correction
вы я таксама паведаміў я? карту апрацоўвае да 130?C, такім чынам, залежыць гэта ад газаў, але па адносінах да тэмпературы рухавіка....выхлапныя газы або лепш, тэмпература турбіны, вядома, не спыняюцца на 130?C....таму я лічу, што твар накшталт параўнання паміж тэмпературай выхлапных газаў і адносіны да тэмпературы рухавіка...або лепш вадкасці рухавіка....што вы думаеце?