Стар. 33 з 54 PrimaПерад ... 23313233343543 ... АпошняеUltima
Вынікі, з 321 па 330 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    Я згодны, але заўседы залежыць ад аднаго, што шукаць .......
    Наяўнасць аўтаматаў, калі яны ідуць добра, ужо арыгінальныя гаспадары не змясціцца ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio
    Я згодны, але заўседы залежыць ад аднаго, што шукаць .......
    Наяўнасць аўтаматаў, калі яны ідуць добра, ужо арыгінальныя гаспадары не змясціцца ...
    выбачайце, тое, што вы робіце на гэтым форуме....???? я не разумею вашага зацвярджэння....тут вы вывучаеце адзін экю, і я думаю, што, напрыклад, карта ад мяне. можа быць падставай для даследавання, каб зразумець, як гэта працуе.
    Калі вы верыце, што аўтамабілі ідуць добра, і гаспадароў няма....я паўтараю вам, я не разумею, чаму ты на гэтым форуме

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Ну і ды, і няма...калі есць схаваны патэнцыял павінен выцягнуць яго, чаму? напрыклад, у мяне есць рухавік, які з x канфігурацыі дастае 100 л. 250nm etc, магчыма, за кошт аптымізацыі некаторых параметраў, ці яшчэ што іншае, адаптуючы больш я сам магу атрымаць зніжэнне расходу паліва і, магчыма, невялікі лішак прадукцыйнасці
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Ну і ды, і няма...калі есць схаваны патэнцыял павінен выцягнуць яго, чаму? напрыклад, у мяне есць рухавік, які з x канфігурацыі дастае 100 л. 250nm etc, магчыма, за кошт аптымізацыі некаторых параметраў, ці яшчэ што іншае, адаптуючы больш я сам магу атрымаць зніжэнне расходу паліва і, магчыма, невялікі лішак прадукцыйнасці
    На самай справе я лічу, што лепш распрацоўка і адаптируя да сваіх патрэбам аўтамабіль.....
    ок, вяртаючыся да карце....я бачу, але што-то абмяжоўвае у IQ, а затым напрыклад, хоць адкрываючы ў 90mm3 гэтую карту, мяне абмяжоўвае у пэўных умовах....не было б лепш прыняць яго ў нуль ў кропках, зацікаўленых, тыпу, ад 70 да 90 ?C?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    гэтай карце ? карэкцыя ў залежнасці ад тэмпературы наддувочного паветра, я таксама? жыву арыгінальны ? правільна, што адрэзкі, калі тэмпература падымаецца занадта...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    упэўнены, што ў залежнасці ад тэмпературы наддува?я бачу, што закон да 130?C

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    у damos паказвае гэта:
    map for intake air temperature dependent quantity correction

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    у damos паказвае гэта:
    map for intake air temperature dependent quantity correction
    вы я таксама паведаміў я? карту апрацоўвае да 130?C, такім чынам, залежыць гэта ад газаў, але па адносінах да тэмпературы рухавіка....выхлапныя газы або лепш, тэмпература турбіны, вядома, не спыняюцца на 130?C....таму я лічу, што твар накшталт параўнання паміж тэмпературай выхлапных газаў і адносіны да тэмпературы рухавіка...або лепш вадкасці рухавіка....што вы думаеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    вы я таксама паведаміў я? карту апрацоўвае да 130?C, такім чынам, залежыць гэта ад газаў, але па адносінах да тэмпературы рухавіка....выхлапныя газы або лепш, тэмпература турбіны, вядома, не спыняюцца на 130?C....таму я лічу, што твар накшталт параўнання паміж тэмпературай выхлапных газаў і адносіны да тэмпературы рухавіка...або лепш вадкасці рухавіка....што вы думаеце?
    ніхто не ведае, мне больш прыкмет???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    ніхто не ведае, мне больш прыкмет???
    ? толькі ў залежнасці ад тэмпературы вады, тэмпературы выхлапных газаў, не мае нічога агульнага ў дадзеным выпадку. Выхлапных газаў можа дасягаць 900 градусаў і больш? на мадыфікаваных аўтамабіляў, не было б сэнсу рабіць параўнанне з тэмпературай вады.

Стар. 33 з 54 PrimaПерад ... 23313233343543 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •