вы, але, напрыклад, на карту, азначанай мной вышэй, якія кажуць, быць фільтраў я бачыў, як прывесці значэнне па восі z, такім чынам, хрыбты, крывыя уласны 8192 (замест таго, што я ведаю, у 8000 або 9000, калі яны мм3) і не разумею, чаму
Могуць быць памылковымі? Проста паспрабуйце без яго і паглядзець, калі есць адрозненні з дыягназам нападу
Аб'ем і колькасць? вадкасць, якая праходзіць праз провад, у спалучэнні часу, справа? паліва, вы хацелі сказаць, ну ў асноўным есць 2 спосабу, часу inj або разблакаваць абмежавальнікі час падаваць у зша і колькасць? у мм3 / каэфіцыент пераўтварэння ад 1 да 100, то есць, 5000=50mm3
Магутнасць і нічога без кантролю
хлопцы, гледзячы на damos edc16c39 я заўважыў гэтую карту....малюнак прыкладаецца...
найменне ? "Map for air intake temperature dependent quantity correction" traditto "Карту, каб тэмпература всасываемого паветра колькасць? карэкцыі супрацоўнік"
Восі x, тэмпература-ад 60 да 120 градусаў ?C (напісана 3931-> /10 - 273= 120)
Вось y кручэння рухавіка ад 1000 да 4500 абаротаў
Вось z IQ карэкцыі (каэфіцыент пераўтварэння 0.01)
цяпер я хацеў бы высветліць, калі хто-небудзь з вас змены або няма....ад таго, што я бачу на высокіх абарачэннях пры тэмпературы 80-90 ?C невялікай карэкцыі c'?...што я ў гэты момант нес бы ў 0, каб не абмяжоўваць у залежнасці ад колькасці всасываемого паветра.....што вы думаеце пра гэта?
Я не не працуе інтэрнэт
А змяніць яго, на мой погляд, не трэба нічога нават, чаму? пачынае карэктаваць толькі пры вельмі высокіх тэмпературах, дзе ? лепш, што есць некаторае абмежаванне.
Cos? як і любы іншы абмежавальнік у залежнасці ад тэмпературы не трэба рабіць у камандзе, але толькі ўстаў дзе ? неабходна.
чаму?скажы мне, вашы perplessit
Мне не трэба, каб гэтыя ecu з лім iq разблакавалі для добра ідуць добра