Я ўжо зрабіў адно выпрабаванне..
Press. Банкамат 998
Press. Asp 1012
Я ўжо зрабіў адно выпрабаванне..
Press. Банкамат 998
Press. Asp 1012
таксама дызель, і адпаведна prex turbo павялічваецца,асабліва, калі і " пахіл"
я abbasserei чыгуначных і t inj, то 200pt ў абмежавальнік turbo уключаючы апошні кавалачак, затым 0F89E8 ў 0F8BE8 як сказана вышэй, з добрым вешчуноў
і abbassarei апошнія 4 крывыя карты overboost ,для таго, каб знізіць пік prex turbo
сказаў, то, калі ласка, праверце спачатку датчык prex абсалютнай,pierburg ,і страты ад интеркулера або прабіркі.
я не разумею тады, чаму ў карты педаль ? пайшлі на навобмацак вр пасля 5200 абаротаў....
потым у карты турба я бачыў крокам у%, якія ідуць амаль на 15%, мінімум 6,5%, але ў абмежавальнікі вы больш нізкі працэнт...прибытий на 6,3% ставіцца тое ж самае для карты rail і адпаведныя абмежавальнікі....
акрамя таго, я бачыў авансаў, прама на спіны, дзе стогны праблема таксама 21% больш,....то есць ты перайшоў ад 19 да 23 градусаў...так шмат на бензін, разлічваючы, што, як правіла, павялічваецца да 3 градусаў...***** unque галоўная праблема, як ен кажа, нават pinotec ? вы далі шмат на дызельнае паліва, у той час,rail і дасягненняў, і, адпаведна, turbo солі, таму што не ў стане утылізаваць ўвесь аб'ем газу.....зараз у вас есць дзве магчымасці? сістэмы або карту, або вы шукаеце правядзеннем duty cycle vgt на адпаведную карту....але ? вельмі цяжка зрабіць....
ах.., то я хацеў сказаць, што мод зроблены на працэнт газу, пад назвай "стыль edc15" не мае ніякай ўтыліты?....
у egr ? ужо зачынены ад "4 panettoni" кіравання, па якой мод не трэба...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
дадам толькі, што абмежавальнікі крутоўнага моманту,нават тое, што задняга ходу!!,факты, такім чынам, вельмі сумніўныя....
cio? практычна зробленыя ўсе "у камандзе"....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Я іду з розуму, нават я з ж пытанні, тая ж машына,еўра 3 150cv edc16c8, turbo падымаецца вышэй за 2 бар, а таксама, калі ціск турбо-пастаўлю арыгінал.
адрас e646c "абмежавальнік turbo дыферэнцыял" б падняў, а ? устаноўлена, што ў 1,6
па мне prex rail ? занадта высока, я не бачу сэнсу ў prex лім пара не ? скарэкціравана на педаль, то не разумею, 2469 i lim пара x руху занадта шмат высокіх карту колькасці газу і "сяброў" такім чынам на маю думку не трэба, і можа даць вам, гэтак жа па-дурному...дастаткова кантролю колькасці газу ўведзеныя і карты сумежных не падаюць іх менавіта так, а потым ? праўда, як кажа franco75 вы можаце mod-біт з абмежавальнікам turbo і ідзі ў pelino час
Дэмантаж турбіны і ачысціць геаметрыі. упэўнены, сон скакаць праз swirl і, праходзячы праз клапаны сон скончаныя ў турбіне, блакуючы правільную геаметрыю. Вы можаце кантраляваць перамяшчэння назад цаўе, адлучыць і атакуюць труба wastgate аўтамабіль у рух.
3 машыны на 4 з гэтай пошты мне далі гэта праблема, на 3 я спрабаваў змяніць map, але нічога не рабіць, нават з ціскам турба арыгінальнае таму залішняга ціску, усе доказы, якія ў вас згадваецца, так што цяпер я паспрабаваў, але без выніку
гэтая мадэль аўтамабіля не збірае swirl, я праверыў ўчора ўвечары, на практыцы першыя мадэлі jtdm 150cv з edc16c8-гэта 140 коней ", пад выглядам"