Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

Напрыклад, ecu заблакаваная і ripristno ў bdm info

У мяне есць сумневы і я не ведаю, як вырашыць гэтую праблему, калі б здарыцца.
    возьмем, напрыклад, адзін ecu 1.3 mjet уявім, што падчас запісу завісае і не робіць мяне больш зрабіць recovery для напісання.
    магчыма запішыце яго ў bdm напрыклад, з файла прачытаць у паслядоўны, як я бяру файл m58bw... і ўставіць у bdm?
    Я думаю, што я павінен выразаць яго з ecm, але c'? логіка, я думаю, ці не так?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    файл 2.048mb

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    У мяне есць сумневы і я не ведаю, як вырашыць гэтую праблему, калі б здарыцца.
    возьмем, напрыклад, адзін ecu 1.3 mjet уявім, што падчас запісу завісае і не робіць мяне больш зрабіць recovery для напісання.
    магчыма запішыце яго ў bdm напрыклад, з файла прачытаць у паслядоўны, як я бяру файл m58bw... і ўставіць у bdm?
    Я думаю, што я павінен выразаць яго з ecm, але c'? логіка, я думаю, ці не так?
    вы не можаце не пісаць, чытаць серыйны bdm яна ўключае ў сябе толькі частку якая ўласціва карты кіравання рухавіком або знаходзіцеся чытання bdm ж hw і soft або перабудаваць файл ад чытання паслядоўнага чытання больш bdm пасля блакавання
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Be, такім чынам, я павінен мець файл, ложак у паслядоўны, то ці адзін з bdm або чытаю тое, што ecu заблакаваны, і я павінен аднавіць яго
    але ? цяжка рабіць гэтую аперацыю?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Be, такім чынам, я павінен мець файл, ложак у паслядоўны, то ці адзін з bdm або чытаю тое, што ecu заблакаваны, і я павінен аднавіць яго
    але ? цяжка рабіць гэтую аперацыю?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    чытанне серыйнага marelli, калі я правільна памятаю, не мае адрозненняў з тым у bdm,я магу памыляцца, але памятаю, як я напісаў у паслядоўнага чытання bdm
    цяпер не дома, і таму я не магу праверыць, але мне здаецца, што cos

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    я ведаю, што вы памыляецеся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Я, сумленна кажучы, не спрабаваў, але мне здаецца, што, напрыклад, на edc16c39 чытае ў bdm ад пеўня, то вы мне напішыце яе заўседы з певень у паслядоўны, хто-то спрабаваў і мне пу? пацвердзіць ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    тэорыя і прама, што чытайце тое, што вам засталося ў flash і стварыце праз ложак у паслядоўны.
    ці, калі вы знойдзеце beckup поўны.
    заўседы спадзяваўся, што e2p і заставалася здаровай.
    nn і цяжка аднавіць усе, проста трохі практыкі, выразаць і ўставіць .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    93
    у 1.3 чытання праз паслядоўны інтэрфейс і 448kb, і вы не можаце запісаць яе ў bdm, чаму? поўны файл і з 2 мб

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •