Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі да 31 38 38
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Машыніст Visualizza Messaggio
    Выбачайце за адсутнасць, аднак аўтамабіль ? хаотизированное, пасля напісання гэтага файла ori праз OBD: Прыкладанне 7485

Параўноўваючы іх з ват, што вы можаце? знайсці пачатак гэтай дыскусіі, вы бачыце, што пачынаюцца роўныя, і ў якой-то момант тое, ложак ад мяне, усе ідзе да нуля, у той час як гэта працягвае быць крывыя, а затым вяртаюцца, каб быць роўнымі. Дарэчы, частка, якая не хапае ? частка, дзе есць карты важныя. Таксама па гэтай прычыне, я думаю, што ecm я не прызнавала, драйвер.

Мой пытанне цяпер ?: змяненне гэтага файла і riscrivendolo машына partir? ці няма? Есць спакуса паспрабаваць...
    я rileggerei карту ў блок кіравання, і калі яна роўная тое, што вы напісалі, не працуе інтэрнэт, то і андрэй далей з зменамі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    аднак на гэты раз варыянт з дынамічным кодам...

бачылі, мы я хацеў бы ведаць, rolling code,але мяняецца нават тады, калі ўключаем і spegnamo харчавання падчас чытання/запісу ў boot, калі просіць выключыць харчаванне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    аднак на гэты раз варыянт з дынамічным кодам...

бачылі, мы я хацеў бы ведаць, rolling code,але мяняецца нават тады, калі ўключаем і spegnamo харчавання падчас чытання/запісу ў boot, калі просіць выключыць харчаванне?
    Тое, што я cheidevo я.

Прабачце мае невуцтва, але калі ен мае rollincode, як зрабіў дзяліць файл з-крычы, ці што, не было, зразумела, чытаў гэтую ecu, і, вядома, код, напісаны ў апошні раз, не было б і правільна для гэтага?

я прапускаю што-то.
    Ад матфея

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    таямніца...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    ніхто не можа svelarci таямніца rolling code?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Мне трэба зразумець, як працуе essattamente гэта робіцца ў rolling code. Калі ? тое, што тычыцца толькі ecu, або ўключае, напрыклад, таксама блок кіравання бартавога кампутара.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Машыніст Visualizza Messaggio
    Мне трэба зразумець, як працуе essattamente гэта робіцца ў rolling code. Калі ? тое, што тычыцца толькі ecu, або ўключае, напрыклад, таксама блок кіравання бартавога кампутара.
    з майго досведу адносна абодвух, ecu+bsi, на самай справе, калі вы ўплываць на сістэму рэкамендуюць усталеўваць у групу ecu-bsi поўны і ў спалучэнні.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Я таксама думаю, я cos?. Я нават думаю, што пішу ecu праз obd аўтаматычна ў канцы ліста bsi або ecu вы ricalcoli усе коды, якія іх абслугоўваюць. Настолькі дакладна, што, калі я пісаў файл corroto праз obd прыбыў у канцы ліста, даваў памылкі, як: "chk error" або што-то падобнае, а калі я праз boot mode піша ўсе без памылак, але машына не ездзіла ў роўнай ступені ні ў адным з двух выпадкаў. Пішу правільны файл, а не праз obd у канцы запісу не даў якіх-небудзь памылку ? чуў працу ўсей сістэмы.
    Ад матфея

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •