Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 38

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Я зрабіла тэст. Я напісаў у рэжым загрузкі файл крычы, а потым я перачытаў адразу пасля і па параўнанні conil файл крычы, што я чытаў раней, калі ўсе яшчэ працавала і розныя. Пачынаюцца роўныя, то ў якой-то момант, як тое, што напісаў, усе ідзе ў нуль амаль у канцы карты. Як ніколі гэтая рэч? Прыкладаю 2 файла, cos? вы разумееце, што лепш...

Першапачаткова (калі працаваў): http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post85925

Арыгінал Напісаў і перачытаў у Boot: Напісаў і прачытаў у boot C2 VTR 1.4 68Cv HDI Simens SID 806 880 - 280.zip
    Ад матфея

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Машыніст Visualizza Messaggio
    Я зрабіла тэст. Я напісаў у рэжым загрузкі файл крычы, а потым я перачытаў адразу пасля і па параўнанні conil файл крычы, што я чытаў раней, калі ўсе яшчэ працавала і розныя. Пачынаюцца роўныя, то ў якой-то момант, як тое, што напісаў, усе ідзе ў нуль амаль у канцы карты. Як ніколі гэтая рэч? Прыкладаю 2 файла, cos? вы разумееце, што лепш...

Першапачаткова (калі працаваў): http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post85925

Арыгінал Напісаў і перачытаў у Boot: Напісаў і прачытаў у boot C2 VTR 1.4 68Cv HDI Simens SID 806 880 - 280.zip
    я пункту з рэпетыцый, зробленыя мяняе інструмент

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Я толькі што зрабіў яшчэ адзін тэст, і я зразумеў, што ен перапісвае правільна, толькі калі codifico, перш чым пісаць. Cos? робяць, калі я пайшоў, каб прачытаць яе яшчэ раз, былі ўжо? scodificato (верагодна, ад gallo) і два файла былі роўныя ў гэты раз, але машына не ў роўнай ступені. Цяпер я ўсе яшчэ адчуваю гэты метад з рознымі файламі immo off і the rolling code reset, і я бачу, калі гэта кабель, што-то.
    Ад матфея

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Nienta рабіць, я здаюся. Як ужо? сказаў, у папярэднія карыстальнікам SandroMarciano, а таксама ад падтрымкі файлаў форуму (што rigrazio для наяўнасці, як заўседы, нават у Нядзелю), адзінае рашэнне, sar? trainarla Citroen і спадзявацца, што яны ў стане зрабіць іх некалькі афіцыйныя абнаўлення, што пакладзеце ў рух. Вы терр? у курсе падзей!
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    вы, таксама, я спрабаваў ўсе сістэмы, каб выдаліць дынамічны код, але ніхто не працаваў... ваша праблема ? адбываецца ад таго, што вы перапісалі файл, які не быў іп? тое, што машына чакаў... трэба было прачытаць файл яшчэ раз, пасля спробы пайсці ў рух не ўдалося, і аднавіць арыгінальны... тое, што, на жаль, rolling code, любая спроба запальвання праверыць код, калі вы робіце запуск рухавіка і яго змяненне ў залежнасці ад алгарытму... калі вы не можаце знайсці тое, што вы чакаеце не здымаць рухавік... у мая rel? pi? я не магу проста... у рэшце рэшт мы здаліся, і я пакляўся не рабіць больш? siemens на працягу доўгага часу...

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Тады, я зрабіў яшчэ які-небудзь тэст у гэты вечар, перш чым здацца зусім!!! Я ўпарты!!! Я перапісаў мой врі і нічога не рабіць. Затым я аднавіў файл врі ў сеткі з таго ж HW і SW, і што вы думаеце?? І ўваскрос!!! Не магу ў гэта паверыць...

Дзякуй усім за дапамогу і за цярпенне. Вы не можаце сабе ўявіць задавальненне, адчуваю машына далека. Гэта для мяне ? запал\працу, і нават калі часам есць такія моманты, "няма", калі ўсе rifunziona ? сапраўды сытная!!

Цяпер засталося зразумець... чаму з яго крычы не хацеў ведаць, і з гэтым, які я знайшоў, што гэта? Між іншым ECM яго крычы мне не riconoscevva нават, а тое, што я запампаваў адразу драйвер аўтаматычна. Sar? быў пашкоджаны крычы, што я чытаў?

У любым выпадку, так як некаторы час я не хачу больш? убачыць гэтыя Siemens...
    Ад матфея

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Тады, я зрабіў яшчэ які-небудзь тэст у гэты вечар, перш чым здацца зусім!!! Я ўпарты!!! Я перапісаў мой врі і нічога не рабіць. Затым я аднавіў файл врі ў сеткі з таго ж HW і SW, і што вы думаеце?? І ўваскрос!!! Не магу ў гэта паверыць...

Дзякуй усім за дапамогу і за цярпенне. Вы не можаце сабе ўявіць задавальненне, адчуваю машына далека. Гэта для мяне ? запал\працу, і нават калі часам есць такія моманты, "няма", калі ўсе rifunziona ? сапраўды сытная!!

Цяпер засталося зразумець... чаму з яго крычы не хацеў ведаць, і з гэтым, які я знайшоў, што гэта? Між іншым ECM яго крычы мне не riconoscevva нават, а тое, што я запампаваў адразу драйвер аўтаматычна. Sar? быў пашкоджаны крычы, што я чытаў?

У любым выпадку, так як некаторы час я не хачу больш? убачыць гэтыя Siemens...
    вы contrrollato адрозненні паміж двума файламі, мяжа скрынь, што мы глядзім на іх, каб убачыць праблему там, дзе'.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вы contrrollato адрозненні паміж двума файламі, мяжа скрынь, што мы глядзім на іх, каб убачыць праблему там, дзе'.
    Выбачайце за адсутнасць, аднак аўтамабіль ? хаотизированное, пасля напісання гэтага файла ori праз OBD: C2 1.4 HDI 68 Л. с. Siemens SID 806 280_880.zip

Параўноўваючы іх з ват, што вы можаце? знайсці пачатак гэтай дыскусіі, вы бачыце, што пачынаюцца роўныя, і ў якой-то момант тое, ложак ад мяне, усе ідзе да нуля, у той час як гэта працягвае быць крывыя, а затым вяртаюцца, каб быць роўнымі. Дарэчы, частка, якая не хапае ? частка, дзе есць карты важныя. Таксама па гэтай прычыне, я думаю, што ecm я не прызнавала, драйвер.

Мой пытанне цяпер ?: змяненне гэтага файла і riscrivendolo машына partir? ці няма? Есць спакуса паспрабаваць...
    Ад матфея

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Выбачайце за адсутнасць, аднак аўтамабіль ? хаотизированное, пасля напісання гэтага файла ori праз OBD: C2 1.4 HDI 68 Л. с. Siemens SID 806 280_880.zip

Параўноўваючы іх з ват, што вы можаце? знайсці пачатак гэтай дыскусіі, вы бачыце, што пачынаюцца роўныя, і ў якой-то момант тое, ложак ад мяне, усе ідзе да нуля, у той час як гэта працягвае быць крывыя, а затым вяртаюцца, каб быць роўнымі. Дарэчы, частка, якая не хапае ? частка, дзе есць карты важныя. Таксама па гэтай прычыне, я думаю, што ecm я не прызнавала, драйвер.

Мой пытанне цяпер ?: змяненне гэтага файла і riscrivendolo машына partir? ці няма? Есць спакуса паспрабаваць...
    я rileggerei карту ў блок кіравання, і калі яна роўная тое, што вы напісалі, не працуе інтэрнэт, то і андрэй далей з зменамі.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Хутчэй за ўсе, памылковыя чытання файла першапачаткова ori

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima