Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43

Певень v53, Індыкатар Code гарыць, а няспраўнасць сеткі can з раздымам obd падлучаны

Прывітанне ўсім, таксама, здараецца, ты, што з раздымам obd galletto v53 да bravo 1.6 120cv edc16c39 без запуску ecu id або чытання застаецца лямпа гарыць code-й? няма дадзеных аб тэмпературы вонкавага паветра і іншыя няспраўнасці на панэлі прыбораў? (ідзе ў няспраўнасць сеткі can, як я заўважыў з памылак, якія захоўваюцца ў дыягназ), усе там? не адбываецца з дапамогай mpps 12.

адлучыць кабель і, выключыўшы і зноў уключыўшы карціну назад усе ў норме.

Робячы ecu id ricoenosce, як правіла, праграмнае забеспячэнне і апаратныя edc16c39 (выкарыстоўвае k-line pr сустрэцца з ecu)

Sar? праблема-размяшчэнне кантактаў на разетцы пеўнік і стары на завод машыны, па-вашаму, я магу працягваць чытанне/запіс або параіце мне выкарыстоўваць іншы інструмент?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, заўседы памятаць, каб мець міні-gender звязаны з перакладамі ? нармальна, што f? так як чытанне і запіс, за чытанне і паглядзець, што ў рэшце рэшт усе вяртаецца да normalit

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурны (Я)
    Паведамленні
    39
    Добры дзень, blitz, нават мой быў гэты дэфект. Praticamnte сення пасля доўгага я выявіў праблему. Praticamnte інтэрфейсы дзве розныя канструктары. Адзін працаваў ок, другога-няма, то я адкрыў дзве скрынкі, і я бачыў два транзістар побач з раздымам для падлучэння ўстаноўлены наадварот. Dissaldati і расстраляныя сістэма дзейнічае як,я чытаў і пісаў alfa romeo 159 edc16c39 без сігнальная лямпа гарыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў zalinski65 Visualizza Messaggio
    Добры дзень, blitz, нават мой быў гэты дэфект. Praticamnte сення пасля доўгага я выявіў праблему. Praticamnte інтэрфейсы дзве розныя канструктары. Адзін працаваў ок, другога-няма, то я адкрыў дзве скрынкі, і я бачыў два транзістар побач з раздымам для падлучэння ўстаноўлены наадварот. Dissaldati і расстраляныя сістэма дзейнічае як,я чытаў і пісаў alfa romeo 159 edc16c39 без сігнальная лямпа гарыць.
    Вы б не фота, выпадкова?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Таксама, па мне, гэтыя праблемы ўзнікаюць тады, калі якасць? у toll ? дрэнны, альбо трэба адкрыць і прагледзець добра зварных швоў пу? быць, што-небудзь не так зрабіў bene..............

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурны (Я)
    Паведамленні
    39
    Не, фота я не зрабіў, але я два транзістара блізка да com-порта. Вось толькі тыя,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    Я праверыў, здаецца, устаноўлены правільна, бакамі tondate накіраваныя ў бок адпаведных знакаў на картах, таму я мяркую, што мой будзе ок, то c'? іншай.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    Вось фота майго певень:

Zalinsky вы маеце на ўвазе, тыя, уніз, налева, дакладна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Пурпурны (Я)
    Паведамленні
    39
    S? гэта тыя, што вы бачыце. ? паўтараю мае былі ўсталяваныя ў адваротным выпадку. Мой не ? у чорны скрыню ? прыбыў з партугаліі. Аднак цяпер, калі я іх расстраляныя, працуе добра, без. Мая праблема была ў тым, што толькі падключыце раз'ем obd, не падключыць usb, я завісала can аўтамабіля. На самай справе, вымераючы з мультиметр can ішло кароткі на масу.

Вось я тут.....тады транзістар, відаць на фота, падпісанае Q20 павінен мець плоскую грань, звернутую да порта obd. А іншы-наадварот. Мой у пачатку,перш чым іх ruotassi cos? даў мне праблемы блакавання сеткі can. Cos? не больш.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-04-2014 да 12:09

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    Citazione Першапачаткова Напісаў zalinski65 Visualizza Messaggio
    S? гэта тыя, што вы бачыце. ? паўтараю мае былі ўсталяваныя ў адваротным выпадку. Мой не ? у чорны скрыню ? прыбыў з партугаліі. Аднак цяпер, калі я іх расстраляныя, працуе добра, без. Мая праблема была ў тым, што толькі падключыце раз'ем obd, не падключыць usb, я завісала can аўтамабіля. На самай справе, вымераючы з мультиметр can ішло кароткі на масу.

Вось я тут.....тады транзістар, відаць на фота, падпісанае Q20 павінен мець плоскую грань, звернутую да порта obd. А іншы-наадварот. Мой у пачатку,перш чым іх ruotassi cos? даў мне праблемы блакавання сеткі can. Cos? не больш.
    упэўнены, вы адзін энрыка, распавеў мне аб тым, што на гэты даўно!!!!!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •