Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    58

Узбагачэнне паскарэння

Спрабуючы высветліць, чытанне карты, з ECM Tiitanium , я ўбачыў, што для гэтай запісу Ўзбагачэння паскарэння) есць 7 карт, усе зусім роўныя, у тым ліку брэйк-пойнт.
    Безумоўна (я думаў, без абмеркаванняў, водгукаў) гэта будзе" трэцяй зменнай больш у аб / мін вось X і колькасці ў мм кубоў дызельнага паліва па восі Y ; па-рознаму для 7-карты.
    Калі і' так' і'? Ці я памыляюся і ўсе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    павінны быць мм3 ў залежнасці ад абарачэнняў рухавіка і становішча педалі акселератара....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    тып машыны, мадэль , або, яшчэ лепш файл так, каб лепш зразумець, аб чым вы кажаце?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    58
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    тып машыны, мадэль , або, яшчэ лепш файл так, каб лепш зразумець, аб чым вы кажаце?
    VWTouran 1900 2004
    файл ? у архіве

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Гэтыя карты педаль.X-% педалі,Y, RPM,Z-IQ.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    58
    Выбачайце, neo, магчыма, я не зразумеў, але на першы перапынак ен паказвае ў дзесятковай 5355, якія павінны адпавядаць АБАРОТАЎ у хвіліну і, як я зразумеў, на X
    Калі гэтыя знаходзіліся на восі Y; што азначаюць значэння -20?
    апошняе, што cos? ? IQ?
    Тым часам, дзякуй за адказ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    вы ўпэўненыя, што вы бачыце карту педалі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Citazione Першапачаткова Напісаў wailer Visualizza Messaggio
    Выбачайце, neo, магчыма, я не зразумеў, але на першы перапынак ен паказвае ў дзесятковай 5355, якія павінны адпавядаць АБАРОТАЎ у хвіліну і, як я зразумеў, на X
    Калі гэтыя знаходзіліся на восі Y; што азначаюць значэння -20?
    апошняе, што cos? ? IQ?
    Тым часам, дзякуй за адказ
    паўтараю
    X-% педалі( не турбуйцеся, для тых, -20 ,у групе VW капітан часта значэння ў адмоўнае.У гэтым выпадку ў гэтай галіне, і з 10000=100%
    Y-RPM -(5355rpm) .
    Z_IQ ў нашым выпадку і дызельнае паліва) у мг/ход (значэнне, памножанае Або,01)
    І савет ад мяне-калі вы выкарыстоўваеце ECM ,вы не робіце ўплываць на імены, якія яны давалі на картах і тузах, таму што яны на 90% маюць рацыю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    І яшчэ адно,многія важныя карты(напрыклад, КАРТА і Лім.Turbo) з драйвера і карты тыпу Duration і SOI (што для карты стандарт вам рада не чапаць) ECM называе імены дзіўныя і ўключаюцца у іх драйвер. ECM і добрае праграмнае забеспячэнне ,спецыяльна для выгоды працы ў 2d-пяро, вы павінны спачатку даведацца, распазнаць і чытаць карты у 2d .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Мне выпраўляе MAP І лім. Турба у гэтым выпадку яны ў драйверы,зараз я даў яму зірнуць на файл, паказаны вамі.Першую мапу і MAF,другі і трэці duration,чацверты і SOI ,la quinta і EGR(сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог не выключае тут),шосты і карта педаль.семая КАРТА,Восьмы - карту клапан N75,дзевяты-абмежавальнік крутоўнага моманту (3 і ідуць на аснове атмасфернага ціску,апошні і абмежавальнік ціску турба.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •