Я выдаліў стары герметык grattandolo далей з дапамогай скальпеля.... але нават лязо нажа праходзіць больш? што добра!
Я выдаліў стары герметык grattandolo далей з дапамогай скальпеля.... але нават лязо нажа праходзіць больш? што добра!
я няма,як правіла, старую, reincolla з цяплом рухавіка
я знайшоў пасту, што гэта казкі для шэрая кампаненты электронныя aquistabile ў любой выставе электронікі (смяхотная сума
лепшае рашэнне ? бутылен . Ен здымае з сродкі? і выспы, як чорная паста. З цяплом, паляпшае яго характарыстыкі. Не ? трэба чысціць, каб пакласці яго, чаму? бутылен ж спыняе ўсе рэшткі старога клею. Прадаюць яго ў паласы, ? вельмі зручная.
сумняваюся, што ў мяне заўседы была, але я ніколі не зняў,нешта накшталт термопасты, што c'? на плаце ecu,яно павінна быць адноўлена? і калі вы як?
што толку? выспы гэтыя кантакты?оне,як мне здаецца, чаму? я бачу іх выяўленыя,але " ...boooooooo
да гэтага часу я заўседы зачыненыя,нават не задумваючыся, riscaldavo зноў ecu і далей
па-мойму, вы пу? зрабіць нават менш,усе гэтыя зробленыя мной даўно не было ніколі праблем
нават не я,а ? сумняваюся, што я ? заўседы заставаўся