Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 29 29
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    Мне сказалі, што чорная паста праводзіць ток ? лепш сілікон...сее-што ведаеце?
    крэмній не праводзіць ток,я зрабіў тэстаў? добры ізаляваныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў В.В. Visualizza Messaggio
    Я рада просты бутиловым клеем, для indenrci той, які выкарыстоўваецца ў панэлях дзвярэй, каб зафіксаваць ліст polionda або падобныя на раме дзвярэй. На востраве вільготны, не дубянее ніколі, вы выразалі з меншай сілай і без дапамогі спецыяльных інструментаў (пу? нават не цяпло) ІМХО. Я ermetizzato акварыум, які змяшчае алей dialettrico з ПК працуе гатэль (эксперыменты нядзелю) і правеў тры гады, перш чым smontassi !
    Можа змясціцца нават у чырвонай пастай? Па параўнанні з чорнай, павінен проста змяніць цеплаўстойлівасць.

Але бутиловым клеем тыпу той з дзвярэй, аб якім кажа ст. ст. дзе можна знайсці?

НАВІЧОК L'avatar di gfr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    74
    я знайшоў пасту, што гэта казкі для шэрая кампаненты электронныя aquistabile ў любой выставе электронікі (смяхотная сума

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    лепшае рашэнне ? бутылен . Ен здымае з сродкі? і выспы, як чорная паста. З цяплом, паляпшае яго характарыстыкі. Не ? трэба чысціць, каб пакласці яго, чаму? бутылен ж спыняе ўсе рэшткі старога клею. Прадаюць яго ў паласы, ? вельмі зручная.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    сумняваюся, што ў мяне заўседы была, але я ніколі не зняў,нешта накшталт термопасты, што c'? на плаце ecu,яно павінна быць адноўлена? і калі вы як?
    што толку? выспы гэтыя кантакты?оне,як мне здаецца, чаму? я бачу іх выяўленыя,але " ...boooooooo

да гэтага часу я заўседы зачыненыя,нават не задумваючыся, riscaldavo зноў ecu і далей

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    сумняваюся, што ў мяне заўседы была, але я ніколі не зняў,нешта накшталт термопасты, што c'? на плаце ecu,яно павінна быць адноўлена? і калі вы як?
    што толку? выспы гэтыя кантакты?оне,як мне здаецца, чаму? я бачу іх выяўленыя,але " ...boooooooo

да гэтага часу я заўседы зачыненыя,нават не задумваючыся, riscaldavo зноў ecu і далей
    служыць для адводу цяпла

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    Citazione Першапачаткова Напісаў guidotacco Visualizza Messaggio
    служыць для адводу цяпла
    затым лепш аднавіць яго?термопаста, што вы паклалі мосесова працэсар пк, добра?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    па-мойму, вы пу? зрабіць нават менш,усе гэтыя зробленыя мной даўно не было ніколі праблем

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    нават не я,а ? сумняваюся, што я ? заўседы заставаўся

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы