Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 17 з 17

Абмеркаванне: Дзіўнае чытанне BDM

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    няма, заўседы ж інтэрфейс, і тады аўтамабіль не хацеў-й? і ? была scodificata ў e2p.
    перапісаць, але аўтамабіль не заводзіцца індыкатар code гарыць.
    цяпер я перапісаў усе, e2p, і flash, і тое, але індыкатар code гарыць і памылак u1600(запыт кода не атрымаў) і B1003(ключ, пульт дыстанцыйнага кіравання код няправільна)
    цяпер я паспрабаваў паўтарыць гэты e2p з meucci вы думаеце, чаму?першае, што я пішу, я хацеў бы, каб свае меркаванне.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ? я заўважыў, што meucci, я вярнуў файл у 4 кб...***** і калі-небудзь?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    што новага?: тады раніцай аўтамабіль не заводзіўся-й? і для іп? я не магу больш? мець зносіны з ecu, ні бдм, ні на бд....я ведаю, што я павінен змяніць яго....
    цяпер, каб кланаваць я павінен напісаць мой e2p і flash з scodifica або нават e2p scodificata?
    проста толькі HW, роўнай маей, выходны нават ад іншага аўтамабіля?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    знаходзіцеся блок кіравання, які калі-hw роўна і пастаў back up, якая, прыходзячы ў рух.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    такім чынам, колькасць HW зусім роўна ... але штодня?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ок....дзякуй
    у мяне есць трохі інфа ў больш аўтамабіля, практычна сыходзіла з scodifica разам поўная страта ключоў.....і, магчыма, нават для кланавання ecu...бачыў, што файл будзе адзін 105л.з e5, але ? адзін 120cv....ужо тут у мяне сумневы і perplessit?.
    цяпер я хацеў бы зразумець, ці есць па-вашаму ? можна аднавіць толькі адкрыцце ад пульта дыстанцыйнага кіравання,пакідаючы scodifica за ўсе, каб не мець праблемы иммо з ключом, які, мабыць ? пашкоджаны, або з іншы аўтамабіль(у цяперашні час аддзеленая), але не перапраграмаваць.....
    ? казіно....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    хлопцы, але чаму? калі prcesso ў e2p з meucci файл праходзіць ад 8 кб да 4 кб? выдаліць частка пра-код?

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •