Вы там інтуітыўна я накладваецца на карту croma, якая ўласціва damos з гэтай маей alfa gt адрас і пытанне быў перамешчаны трохі, мне здаецца, 63-разрадныя джульета варта праверыць, каб знайсці яго
Магутнасць і нічога без кантролю
Так, на гэта няма дажджу, але damos croma не кажа вам, 0= няма фап няма, лямбда, 1 лямбда-no fap.
на практыцы не дае вам такога роду інфармацыю
Я задаў гэтае пытанне, чаму? я хацеў бы ведаць, як уключыць карту абмежавальнікі крутоўнага моманту з муфтай ўстаўляецца, і побач з абмежавальнікам максімальнага крутоўнага моманту c'? адзін біт, які, калі я правільна памятаю, - кажа switch kind of крутоўны момант limitation, таму я думаю, што існуе яшчэ адзін damos з pi? інфармацыя аб тым, што я я.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-03-2014 да 17:07
У damos цябе і як гэтыя info, па крайняй меры, тое, што croma быў....акрамя таго, табе ўсе ж паказвала на карту аўтаматычна з winols
Магутнасць і нічога без кантролю
гэта табе кажа, што тэст на аўтамабілі...
Прывітанне ўсім, я спрабую вучыцца і ведаць, знакамітыя ВР, і я вучуся о, мая дарагая 147 mj 16v 140 л. edc16c8 drv 429_467, якія ласкава вам прадастаўляе ад марской свінкі для розных эксперыментаў. Дзякуючы розным абмеркаванне, пандусы ВР першай з карт я бачыў, як іх знайсці....есць два адрасы адразу паказваюць колькасць восяў (12x8,12x12 etc). Напрыклад, я бяру карту lim prex rail f-qfuel маей edc16c8 у мяне дзве рампы мне паказвае ад 250 да 5000 вось кручэння рухавіка і ў залежнасці ад значэння ад 500 да 7000 (ад 5 да 70 мм3) мне паказвае q.т? дызельнае паліва, впрыснутое у функцыі prex rail названага ў табліцы. Калі я пакідаю ori значэння ў табліцы і ношу толькі апошняе значэнне, ад 7000 да 8000, што рабіць? Я толькі падняліся апошняй восі ў дыяпазоне абаротаў правільна? Дзякуй тым, хто мне дапаможа? зразумець-й? цяпер я ўжо? выціскаецца занадта шмат, і я не магу рухацца.....
вы riscalato апошні перапынак...цяпер эбу ведае, ke all апошні перапынак, што раней было 70 будзе 80 мм3 і пэўнай prex rail на будзе толькі ў выпадку, калі ke дасягне 80 мм3
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool: