Дзякуй magi1984 цяпер мне проста неабходна паспрабаваць і навучыцца
Дзякуй magi1984 цяпер мне проста неабходна паспрабаваць і навучыцца
аднак ecm 2001 годзе ў якасці іменаў дадзеных з розных карт, пакідае настолькі жадаць лепшага...магчыма, было б лепш, каб навучыцца адрозніваць гэтыя блаславеныя восяў x,y,z ў 2d толькі, што мая праблема ? што я ніколі не змагу зразумець яшчэ акки
Тое ж самае, нават для m'?,акрамя некаторых карт, іншых я не магу іх распазнаць.
У EDC15 часцей есьць (глядзіце ў 2D), 2 рампы, і на кожнай есць розныя break.
Калі, напрыклад, l' ultimo break мае дзесятковы значэнне 13500 можа быць ціск у чыгуначныя магістралі
калі мае значэнне 6000 можа быць дызель (IQ)
калі мае значэнне 2000 можа быць ціск турбо
калі мае значэнне 1000 можа быць становішча педалі %.
калі мае значэнне, або 9000 10000 і 10500 могуць быць мг паветра.
l' - вось кручэння, як правіла ? першы палет і вы прызнаеце, легка.
І потым трэба навучыцца форма крывых розных карт:
Карту дыму (ін'екцыі parzializzato ecm) мае форму зуб'яў пілы;
Карта часу ўпырску, ен прызнае, што ен пандусамі, вялікімі, якія памяншаюць залезці шэсць колаў.
lupak дзякуй за ваша тлумачэнне? гэта ? звычайны "pappina", што вы propina нас, пачаткоўцаў, не ў крыўду ?!!
факт ? што для таго, каб пачаць moddare дату, карту, што гэта можа быць ці не ? менавіта большую частку жыцця...
акрамя таго, карты маюць амаль усе крывыя "пилообразной", то становіцца як шукаць іголку ў стозе сена, нават, чаму? шмат разоў на некаторых breack есць значэння inconprensibili, якія, магчыма, будуць ператвораныя ў якія-то дзіўныя фактар, што інжынеры bosch паставілі іх правільна, каб ўскладніць ўсе яшчэ р? рэчы...
затым вы зразумееце, што ? р? латарэя....
Апошні раз рэдагавалася манро; 04-10-2012 ў 13:15
Прывітанне манро, глядзіце, што я пачатковец як і вы, і калі я напісаў, што я напісаў ? чаму? я блукаў некаторы час, каб усе форумы і спрабую зразумець што-тое; я магу таксама пісаць дзярмо так я ўбачыў, што не спрацоўвае ні адзін эксперт не выправіць тое, што я пішу гэты пост ? амаль, толькі пачаткоўцаў.
Я заўважыў, што ў furum замежнікаў, там вы знойдзеце шмат інфармацыі, а ў тых італьянскіх спецыялістаў, яны трохі выцягнулі ў саступіць інфармацыі.
Тое, што я напісаў раней ? плод-гадоў, месяцаў, шукаць інфармацыю, і я падзяліўся з вамі .
Так, калі гэты форум можа быць карысная, хто-то з вопытам, мы ўсе рады.
Для таго, зубоў sega спампаваць мой крычы, што c'? у іншым пасце : навучальны Матэрыял для пачаткоўцаў
з ecm, знайсці драйвер ўпырску parzializzato( што ? карту пароў) паглядзіце ў 2D, паглядзіце на break point восяў; і тады вы падключыце яго нават без драйвераў .
Я, напрыклад, я не зразумеў, карту ecm : ін'екцыі, карэкцыя і што ?, што такое восі і як карту.
ін'екцыі карэкцыя ? тып ўзбагачэння пры паскарэнні ад таго, што я разумею? не ўпэўнены на 100%
у маей bmw карэкцыя ўпырску ? карта датчык выдатку паветра, дакладней, павінны адпавядаць карце recovery, які ўступае ў дзеянне ў выпадку няспраўнасці электраабсталявання датчык выдатку паветра
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
У маей восі дзевяты абаротаў і IQ, я думаю, а што я чытаю ў табліцы мае значэнне, што ідзе ад 1030 да 2000.
Нават калі адрасы ў гэтую карту, не есць на файл ols.
я не думаю, што менавіта ў гэтым форуме спецыялісты не даюць інфармацыі, сапраўды, я лічу, што ен вельмі багаты каштоўнай інфармацыі, але я бачу, што пачаткоўцы сцвярджаюць, што ўсе больш і больш, і ніколі не бываюць шчаслівыя, нават калі на практыцы яны пераказваюць,акрамя таго, заключаны ці не ўмешваецца, ніхто не можа таксама залежаць ад таго, хто або пытанне, і незразумела, ці вы penza-рознаму, і г.д. і да т.п. такім чынам, вы не заўседы ўсе пучок травы
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]