Цяжка зразумець, што вы хочаце сказаць і што вы зрабілі. Імкнецца быць больш? ясна.
- мой MPPS чытае і піша правільна, але не робіць cks; у вас робіць?
- ты чытаў файл з MPPS потым вы адрэдагавалі паведамленне запуску; з якой sw;
- вы напісалі, што файл карты з MPPS, але я даваў памылку; як правільна?
прывітанне
Выбачайце, калі не ясна! Я спрабую апісаць усе дзеянні, якія выконваюцца.
У першую чаргу, калі я спрабаваў чытаць карту, арыгінал mpps я адказваў на памылка (тыпу не па прызначэнні), што я вырашыў, як выказаў здагадку m999 змяненне мадэлі матацыкла. У маім выпадку замест выбару hypermotard 1100, я выбраў Hyper 1100s, якія збіраюць ж ecu, і чытанне ? нармальна!
Маючы файл з 320кб толькі што прачытаў, я змяніў паведамленне, сардэчна запрашаем у шаснаццатковым, з HxD, і, акрамя.
Гатовы для праграмавання, падключыць mpps на матацыкле, запуск soft і ўсе налады па змаўчанні і выбраць ровар, як для чытання, я раблю перад IDECU, што будзе чытаць, а потым Пісаць. У гэтай кропцы mpps, перш чым пачаць выдаленне, а затым напісаць, мне выдае памылку і я заўседы запрашае звязацца па **** падтрымка.
Я раблю спробу супрацьпаставіць мадэлі матацыклаў і выбіраю, на гэты раз, hyper 1100 (cio? мая мадэль), павышэнне запісу і зноў памылка.
У гэты момант, перш чым зняць усе і пакласці да вас пытанне, я паставіў мадэль матацыкла hypermotard 1100S, і я націснуў на кнопку chk ў mpps, праграмнага забеспячэння, я папрасіў спачатку зыходны файл, і я загрузіў тое, ложак, а потым спытаў мяне файл зменены, і я загрузіў той, які вы захавалі з дапамогай HxD, якое мае прывітальнае паведамленне мовы. У mpps я стварыў новы файл, я мяркую, з сум зменены, так? я падняў запісы з апошняга файла, і ? выканана без якіх-небудзь памылак, час 20-25sec і ecu ? быў перанесены!
Я спадзяюся, што было ясна, на ўсе мае дзеянні, цяпер хацелася б пачуць ад вас, як паводзіць сябе, калі націсніце на кнопку chk mpps? Не спытае, на врі і мод, каб выправіць кантрольную суму?
Праверыць, наколькі выкананы:
Арыгінал паведамлення: HYPER RACING
Паведамленне МОВЫ: DIRDAN HYPER
Ясна; гэтая працэдура, я чуў толькі адзін раз, але я ніколі не вельмі выпадку менавіта чаму? ? быў адзінкавы выпадак.
Калі прыкладзеце два файла, якія вы выкарыстоўвалі (у врі і мадыфікаваны да cks), я імкнуся з маім ECU "марскія свінкі) і скажу вам, што адбываецца.
Яго я прыводжу ў гэтай тэме?
Тое, што і зыходнае ? пераканаліся, і ў вас ужо? апублікавана ў іншае абмеркаванне, так што не прыкласці; тое зменены з дапамогай HxD (без cks), паколькі файл "падручнік" і выправіць, я думаю, што лепш прымацаваць яго тут, калі іншых указанняў мадэратараў.
Вось зменены файл з HxD:
MyHymTermi22.DRD.rar
Маўра, як вы ставіцеся, проста curiosit?, у паслядоўны з mpps або да стойцы з іншым абсталяваннем?
Я дадам, што я заўважыў, што, робячы карэкцыі кантрольнай сумы файла зменены з HxD, праз chk corrector і параўноўваючы яго з тым, generatomi ад mpps ідэнтычныя. Таму я думаю, што mpps тое, што ен правільны!