Прывітанне ўсім, я чытаў гэтую bravo 1,6 у bdm, але файлы, здаецца, без галіне дадзеных....нават калі памер правільны.
аўтамабіль ? была sodificata але не частка...але я думаю, што праблема іншая.
Прывітанне ўсім, я чытаў гэтую bravo 1,6 у bdm, але файлы, здаецца, без галіне дадзеных....нават калі памер правільны.
аўтамабіль ? была sodificata але не частка...але я думаю, што праблема іншая.
што за брэх чытаць?
чытанне з galletto v50
практычна ў вас усе ў flash пусты ce толькі mpc, а таксама e2prom і пустая, ці чытае дрэнна, свой інструмент, або тое, што напісана, перш чым ен выдаліў усе, што вы зрабілі гэта, вы scodifica.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Gi? згодны, але індыкатар ўпырску і код загараюцца?
гарыць толькі індыкатар code.
а я то перарабіў я чытаць, і я думаю, гэта добра....цяпер я не разумею, есць некаторыя біты прыцягнутыя да 0 пасля фільтра, дызель...і я scodifica я не думаю, што зроблена з flash....
як вы думаеце?
для параўнання выкарыстоўвайце файл крычы тут
http://www.professionalchiptuning.ne...?204-New-Bravo паведамленне 06 чытання bdm 454-063
дзіўная рэч ? што я e2p-8 кб, чытанне. я файл e2p па 4 кб.
У дыягностыцы, з Multiecuscan, вы спрабавалі праверыць дадзеныя Иммобилайзера?
няма, што я павінен знайсці мяне? я, на жаль, з scodifiche не практычна....? мне сказалі, што вы з flash....
У раздзеле "Параметры" ТЭС, калі змесціце сьцяг на "Універсальны Код", "Ecu Programmed" і "Engine Start Permission" вы павінны мець уяўленне аб сітуацыі. Я маю на ўвазе гэтых палеў, так? я дабраўся, каб выкарыстоўваць іх на іншыя мадэлі ecu fiat group, цяпер не ведаю, калі ? прасочана нават у вашым канкрэтным выпадку.
гэты другі файл ідзе добра і scodificato, у адрозненне ад двух e2prom гэта таму, што вы азнаеміліся з двух розных інтэрфейсаў, але тлумачыць некаторыя праблемы лепш гэтай машыны, і выключаны, калі ішоў, круглы год гарыць і не " больш", а размяркоўваецца, апішыце ўсю гісторыю.
ps. перад пусты файл, як вы чыталі, вы выкарысталі іншы інтэрфейс?
уга ---- прэзідэнт A.E.P.