Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-28-28 -

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di tech
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    30
    Хлопцы, хто-небудзь спрабаваў выкарыстоўваць модуль, які знаходзіцца ў першым пасце гэтай старонкі ? Акрамя таго, у адпаведнасці pin-код 7805 c' ? напісаў дыеды купіць ...... як выкарыстоўваць ? і, нарэшце, побач з pin 1 7805 c'? напісана 1N4148, што хочаш сказаць : што трэба дадаць дыед 1n4148 на гэтай галінцы?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вы павінны выкарыстоўваць 2 дыеды купіць, у залежнасці ад наяўнасці? кавуны(не жарт) напісана 1N4148 не разгледзець..

НАВІЧОК L'avatar di tech
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    вы павінны выкарыстоўваць 2 дыеды купіць, у залежнасці ад наяўнасці? кавуны(не жарт) напісана 1N4148 не разгледзець..
    Але ты ўжо спрабаваў гэты модуль?....*****unque дыедаў есць яшчэ адна, у краму, які спецыялізуецца на электронных кампанентаў я не магу лушчака сказаць нам, дайце мне дзве дыеды купіць ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    упэўнены, што я спрабаваў, і ідзе па-буйному,каб дыеды, я сказаў менавіта два дыеда, купіць

НАВІЧОК L'avatar di tech
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    30
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    упэўнены, што я спрабаваў, і ідзе па-буйному,каб дыеды, я сказаў менавіта два дыеда, купіць
    Прывітанне, я зрабіў як вы сказалі ... я спытаў двух дыед купіць !! Цяпер я пабудаваў модуль.... але як гэта працуе ? з схемы я бачу, што я павінен ўстаўляць модуль паміж блокам кіравання і датчык выдатку паветра, але як?...... табліцы разьбяная праца, правады, якія злучаюць блок кіравання з модулем ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Харчаванне + і - іх трэба толькі перахапіць і зрошчвання, харчаванне другаснай ланцуга расходомера пошты, pin-n.4 вы павінны спыніць і расходомер павінен быць з гэтага часу харчаванне ад провада ток пераўтворыцца з 12в ( гняздо pin 2 ) на 5v і што-то..
    аднак даваць + вольт у ланцугу другаснага resusciter? ледзь ( дае нейкую карысць ), але ў канцы brucer? усе супраціву ўнутры з-за напружанне павялічылася..
    акрамя таго, не ? вельмі дакладны, як метад, як пабудаваць добра, напружанне не ? ніколі не стабільным як у 5в, што пасылае ecu, пры змене працоўнай тэмпературы схемы, што s'? зразумеў, і ток нагрузкі з 12в, якая сілкуе гарачай пласцінай varier? і не мала напружанне даты на датчык выдатку паветра, х, дзе вы barcamenerai паміж моманты, калі дым у трубу, у моманты пропускаў падачы..
    схема, якая дзейнічае на сігнал, дзе s'? згадвалася раней, ? стабільная і там вы размяшчае на ўсіх аналагавых, каму не лянота ( і існуе ў 3, 4,5 і 6 pin ) .
    Для debimetri лічбавыя c'? адзін з bmwpassion, што ен стварыў, і ен кажа, што функцый, але яшчэ не паступіў у продаж

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Палерма
    Паведамленні
    138
    Ці ведаеце вы? Xk, я qst nn, я магу бачыць, але я пабудаваў мадыфікатар сігналу x пункту jtd
    І практычна машына выключана сігнал у вольт павінна быць паміж 1 і 1.2, і гэта таксама служыць xk, калі датчык выдатку паветра nn-й працуе? сігнал недастаткова..
    З гэта добра ці дрэнна, мы здолеем кампенсаваць
    па сутнасці, датчык выдатку паветра nn функцыянальны паветра вымяраецца і ў 700 замест паветра аб'ектыўнай і 1200, як мінімум, на гадзіну, з модулем паветра вымяраецца 1000 тое, што-то робіць.. А потым я заўважыў, што мг ўводзяць ўпалі з 8 да 6,5 мг

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    нядаўна я набыў правы для таго, каб бачыць ўкладанні і бачачы гэтую форму, я быў здзіўлены у тым сэнсе, што я яго трымаю ўжо? кавалак
    устаноўлены і істотныя адрозненні не вядома, калі не святла, але і адчувацца размахам у больш высокіх абарачэннях.
    я спрабую пабудаваць на гэтым, што я лічу больш недапушчальным для вуліцы яшчэ магчымасць? рэгулявання.
    хто-то ўзяў ўжо? спрабавалі?
    Immagine.jpg

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •