Усім прывітанне, я пачатковец у мяне lancia y multijet 70cv з рухавіка 95cv і турбіны delta 1.6 120 л. с., фарсункі, змешаныя я чытаў усе абмеркаванне, і спрабаваў ўсе, што вы абмяркоўвалі адзін ад пачатку да канца, пачынаючы з педалі dell праводцы акселератара адлюстроўваецца ўсе назад .....да першага ўдару падманвае адчуванне такое, што гэта ўсе назад, але калі апошнія тры слупкі абаротаў калі ласка, увядзіце значэнне 0 машына не паскарэння ўсей спыняецца ў мета схеме, калі вы робіце таму azzeri першых трох слупкоў машына nn паскарае затым карту неабходна разглядаць па крайняй меры з titanium ..tabbellare ў тым сэнсе, у якім паказана.....
гэтая дыскусія ? сапраўды цікава, я прачытаў з першага па апошні пост, спрабуюць скарыстацца ўсе карыстальнікі, якія ведаюць мяне і больш
што яны абмяркоўвалі, каб выведаць адрасы для супастаўлення, думаючы, што гэта былі тыя ж, нават для ecu corsa c 70cv, але ahim? не ? так.
сапраўды, мяняюцца адрасы, ці я што не зразумеў na бітай?
Вы адрасы змяняюцца, але яны вельмі падобныя, нават у маей panda 70cv адрасы будуць перанесены rispeto на тыя кропкі, але калі пракруціць карту ў 2D li знаходзіцеся.
прывітанне.
І нармальна, што змяняюцца таксама Swift і 6jf і адрасы мяняюцца
Адрасы розныя карты падобныя
Ps:я ўжо ўявіў
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-03-2014 да 20:14
Вы верыце, што Dariuccio ен меў на ўвазе розніцу паміж 69 і 75 л.с....
turbolic скарысталася ў поўным аб'еме мае сумневы, але яны пераехалі шмат або знаходзяцца паблізу?
Сын заўседы ў раене...
Я не да канца зразумеў, калі ў 69cv, проста moddare карту rail з адпаведным абмежавальнікам, і перамесціце трымальнік біт 775. У такім выпадку, той жа біт, ? перад карту rail![]()
Я няправільна інтэрпрэтаваныя я, то, прашу прабачэння.
але гэты, аб якім вы кажаце ? адзіны абмежавальнік rail? ці есць тып lim rail ў функцыі тэмпературы паветра, рухавіка і інш...?