Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі з 52 41-50

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    віншую, вядома ж, не выкарыстоўвайце драйверы для супастаўлення выдатны развагі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Дзякуй алекс.t ваш ўклад ? выдатныя... там я зразумеў, вельмі шмат у першым чытанні, але пасля 3/4 раз я атрымаў паняцце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Яшчэ раз дзякуй, алекс.t, каб ваш ўклад, у сеткі можна знайсці крыху ўсе, вельмі на vag і альфа, але сабаку я не знайшоў дастаткова.

garret
    Guest
    мама мая, колькі добрых рэчаў!! алекс, я магу толькі павіншаваць вас і падзякаваць вас за ўклад дзіўна, што вы даступныя для ўсіх

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    19
    x выпадку есць гіды, о, чаму? чытаючы, я не зразумеў, вельмі , можа быць, вы павінны добра вывучыць праграмаванне, дакладна ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прывітанне, Бернарда, накіроўвалыя не вячэру, акрамя таго, што вы можаце ўспрымаць у розных абмеркаваннях; некалькі разоў, не знайшлі тое, што вам сапраўды трэба, але проста зразумець прынцыпы, а затым пакласці разам, трохі рэчаў, а потым ? нармальна, што нас, пачаткоўцаў, няправільна амаль усе, з надзеяй, што хто-то больш дасведчаны нам асвятліць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Той жа рухавік, сопоставленный з pi? улады хоць і не ****lli перфекцыянізм маньяк..зніжае расход паліва ў суадносінах да стылю ваджэння ўладальніка...калі, вядома, у нас нага цяжкая-расход паліва заўседы будзе вышэй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    Брависсимо бэла тлумачэнне,біблія для пачаткоўцаў, як m'?.Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex.t Visualizza Messaggio
    ...Выдзеленыя тлустым шрыфтам, з'яўляюцца signature байт, у маей крычы, усе 50222 з'яўляюцца абароты рухавіка, 50130 ? тэмпература астуджальнай вадкасці, і інш..
    Некаторыя ECU праграмнага забеспячэння, вельмі падобны і SB могуць быць таксама роўныя, але, як правіла, розныя, такім чынам, трэба знайсці сэнс вашых SB...

Прывітанне, алекс.t, дзякуй за інфармацыю, якую вы падаеце ў вашых паведамленнях: вельмі цікавая!!!!! Вырашальнае значэнне для тых, хто вучыцца!
    Я хацеў, каб? спытаць інфармацыя: існуе спосаб знайсці SB, правільна ці дакумент, дзе прыведзены?
    Яшчэ раз дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    хлопцы, я не хацеў бы ісці OT але мы пры гэтым maf ен расшпільвае ecu, як ен сябе вядзе?cio? і ясна, што датчык выдатку паветра не "peser?" самы паветра, але аўтамабіль, нават калі смокча працягваць? ісці, але як?
    і ясна, што карту, дыму не будзе больш ні ў рахунак, таму што, як я пісаў раней maf не дасць сігналаў або, яшчэ горш, ne dar? у шахматным парадку,.... як рэагуе эбу на што-то падобнае?
    Прывітанне манро, па-мойму, калі МАФ, будзе насіць, проста ridurr? прадукцыйнасць рухавіка ў дадо прапарцыйная яго зносу! Растлумачу: паколькі карта fumosit? limit? справа? бензін ўпырскваецца (IQ) у залежнасці ад колькасці? паветра ўсмоктваецца, то MAF глядзіце? справы? паветра на ўваходзе ніжэй, логіка эбу не зрабіць? яшчэ, што паменшыць колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое і такім чынам caleranno прадукцыйнасць! Ці, па крайняй меры ? як я думаю, я ў логіцы...

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •