тады я думаю, я знайшоў карты лямбда.... павінна быць 1EC3F6 і іншы 1ECB90....
затым ветлівасці: я мог бы зразумець, як вызначыць карты перадаплаты з яго БП? безумоўна, будуць абаротаў рухавіка і працэнт педалі....але як зарыентавацца?
тады я думаю, я знайшоў карты лямбда.... павінна быць 1EC3F6 і іншы 1ECB90....
затым ветлівасці: я мог бы зразумець, як вызначыць карты перадаплаты з яго БП? безумоўна, будуць абаротаў рухавіка і працэнт педалі....але як зарыентавацца?
ЛЯМБДА ? 1ec3f6
авансавыя плацяжы адлюстроўваюцца абаротаў і нагрузкі рухавіка,
ок дзякуй, як я вызначыў....але як заўседы толькі адна карта і аўтамабіль прыносіць два?
іншы мае розныя функцыі і не ? лямбда
ок дзякуй....far? некаторыя выпрабаванні, і вы з гэтым справіцца? ведаць, тут, на форуме
Прывітанне, хлопцы, я працягваю вывучаць гэтую карту, і тады я зрабіў лог і дасягненняў у вынік ? заўседы быў нулявы, магчыма, што аўтамабіль не мае дасягненняў запальвання?
я заўважыў, замест таго, што c'? сколкава? кантраляваць фазы газаразмеркавання з змены фазы, на самай справе я з гэтым і мэта кожнага шэрагу цыліндраў для ўпускаючы і выпуску, а тут я 8 карты:у серыі 4, у мяне 2 впускных і 2 выхлапных газаў для кожнага шэрагу цыліндраў.
Тады я параметр, званы фаз газаразмеркавання рухавік, які працуе на лесвіцы 360? таму мяркую, коленвал,....але як інтэрпрэтаваць дадзеныя?
дзіўная рэч, замест таго, дадзеныя аб часу ўпырску:аўтамабіль у 5200giri я з пункту 0.43 m/us, але на 5100 4.4 m/us, як ? магчыма, усе гэта час у спіны, а што гэта высокія?
а вынікае з графіка, што аўтамабіль ўніз ? вельмі-вельмі тоўстая....таму, вядома, на пару градусаў наперад, таксама некалькі, па мне, але ў асноўным зверху ідзе smagrita-й? што ранняе....
цяпер я хацеў бы знайсці карту, час ўпырску, каб зразумець, як працуе....
хм, тады я стараюся размяшчаць часопіс, і я пакажу вам,....вы *********** або загрузіць у дэма-версію сайта вы можаце паглядзець графік.....
а я ведаю, што гэтыя дзіўныя на самай справе ? тое, што я хачу зразумець.
а для дасягнення, па крайняй меры, я прыйшоў да зняволення(я кажу пра varitore ўчастка)па крайняй меры я ведаю, як апрацоўваць гэтыя восем карт, якія я вызначыў, і што ты пацвердзіў-й? на.
ок, карта часу ўпырску не c'? і як працуе ўпырск на карце, на гэты ecu?
ін'екцыі ? кіруецца, як на ўсіх сістэмах Bosch датчык выдатку паветра на працягу многіх гадоў тут.
тое ж самае
ок, дзякуй, андрэ? шукаць карты, якія мяне цікавяць.