Старонка 1 з 34 12311 ... АпошняеUltima
Вынікі 1-10 з 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    сіцылія
    Et
    37
    Паведамленні
    129

змяненне авансаў ў

прывітанне ўсім задаю гэты bell пытанне.як вы думаеце ? пажадана змяніць авансавыя плацяжы па карце з праўкай нармальна?мы гаворым дасягненняў, не занадта перабольшаныя.
    я шчыра іх змяніць, загорнутыя ў ступені паўтара, калі я перабольшваю, з дызельным палівам,для? я не ведаю, калі што-то надзейна, як змяненне

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў твар са шнарам Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім задаю гэты bell пытанне.як вы думаеце ? пажадана змяніць авансавыя плацяжы па карце з праўкай нармальна?мы гаворым дасягненняў, не занадта перабольшаныя.
    я шчыра іх змяніць, загорнутыя ў ступені паўтара, калі я перабольшваю, з дызельным палівам,для? я не ведаю, калі што-то надзейна, як змяненне
    З майго пункту гледжання, на карты standard, не трэба ўскладняць сабе жыцце і не павінны змяніць нашы дасягненні.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    сіцылія
    Et
    37
    Паведамленні
    129
    па-мойму, можа ўсе, што вам трэба спальваць лепш дызель так, каб мець згарання нашмат больш? на чыстай? ce пытальнік, калі гэта можа, паколькі на высокіх абарачэннях рухавік не асоба якой-небудзь шкоду
    Апошні раз рэдагавалася твар са шнарам; 03-10-2012 ў 20:06

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    на карты standard, я не дакранацца ніколі,гэта не па мне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    калі мы гаворым рухавіка, апрацаваны, хоць ? дызель, дзе вы шукаеце прадукцыйнасць, а не надзейнасць? я згодны на змяненне авансаў, але ў машыне з карты стандартны і звычайны, як кажуць нашы сябры не варта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    У сістэмах common rail павялічыць загадзя, па-мойму ? трохі востры, чаму? адзін з particolarit? сістэмы ? каб павялічыць ціск, і dc дызельнага паліва ў межах аднаго часу ўпырску..у той час як у старых сістэмах, трэба павялічыць ход паўзункоў рэгулявання, што, такім чынам, ritardavano ін'екцыі..папраўце мяне, калі я няправільна што-то...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Усе дакладна, што вы кажаце...але ваша пытанне выходзіць за сад!!!,цяпер, на жаль, я не магу замяніць інжынера..дакладна вам магу сказаць, што ў дызель гэтага і мінулага пакалення не пу? перашчыраваць загадзя..узнікаюць шматлікія пытанні, даты ад механічнага рухавіка

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Я добра ведаю, рухавік бензін, жылле, у асноўным, сістэм ўпырску дызельных рухавікоў старога і новага пакалення больш за 20 гадоў, што вы кажаце, збольшага, гэта добра, але паміж тэорыяй і практыкай, як вы ведаеце, там праходзіць.*****unque, вы заўседы можаце атрымаць задавальненне, калі ў вас есць час, каб зрабіць карты з авансаў важных і праверыць іх, калі вы заўважылі, што рухавік атрымлівае ад гэтага значныя выгады, месцы, файлаў, і мы працуем усе разам, каб вывучаць іх..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Я на нармальныя карты не ўносім авансы. На mod 'чалавечыя',замест гэтага вы. Не пазней, чым можа, нават калі ліміт павінен быць 4gradi.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Не, я, падобна, быў нецывілізавана або груба...рада: пазбягайце дужкі...

Старонка 1 з 34 12311 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •