Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 59 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    калі ў вас праблемы з пошты файл і мы бачым, вам chk!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Файл я ўжо? апублікавана тут: Ducati-Hypermotard-1100-ECU-Ducati-Performance-Разгрузкі-2-2

Пасля рэдагавання паведамленні з HxD, я зрабіў так, памяншэнне памеру файла ў 304kb, каб паспрабаваць яго з ECM, як я зрабіў для арыгінала, які вызначаўся аўтаматычна з адпаведным драйверам ад ECM Titanium, то мод не будзе вызначаны аўтаматычна, і што ? нармальна? Або ў рэдагаванні паведамленні я зрабіў памылкі?

Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    калі ў вас праблемы з пошты файл і мы бачым, вам chk!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Dirdan Visualizza Messaggio
    Файл я ўжо? апублікавана тут: Ducati-Hypermotard-1100-ECU-Ducati-Performance-Разгрузкі-2-2

Пасля рэдагавання паведамленні з HxD, я зрабіў так, памяншэнне памеру файла ў 304kb, каб паспрабаваць яго з ECM, як я зрабіў для арыгінала, які вызначаўся аўтаматычна з адпаведным драйверам ад ECM Titanium, то мод не будзе вызначаны аўтаматычна, і што ? нармальна? Або ў рэдагаванні паведамленні я зрабіў памылкі?
    ? нармальны, як вы перасоўвае біт не будзе прызнана яшчэ tita
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532

я меў на ўвазе файл зменены, не крычы c'? трэба выправіць chk....а з mpps не я,па крайняй меры, я, у сколкава? выправіць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Пры mpps мне вяртаецца памылка, я націснуў на выпраўленне cheksum, я спытаў зыходны файл, а затым адрэдагаваць і мне паведамілі, што ? выпраўлена ў 1 месцы. І пасля гэтага? я паўтарыў выбліск, выбраўшы файл, створаны з mpps ? матч, час запісу, час 20-25sec працэс ? спынена! Я выключаю карціна, якую я пераносіў тры лініі "---", ен павярнуў назад і mess прывітання быў зменены, матацыкл ? футбольны рэгулярна!

Маўра, па-твойму, гэта mpps не было ўласнага generami правільны файл?

Citazione Першапачаткова Напісаў maurof650 Visualizza Messaggio
    Я не зразумеў, як вы зрабілі, каб выправіць cks з MMPS; па крайняй меры, для MPPS (зроблена ў кітаі) мне здаецца, што правільны cks матацыклаў Ducati.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); да 25-03-2014 23:50

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Маўра, па-твойму, гэта mpps не было ўласнага generami правільны файл?
    Цяжка зразумець, што вы хочаце сказаць і што вы зрабілі. Імкнецца быць больш? ясна.
    - мой MPPS чытае і піша правільна, але не робіць cks; у вас робіць?
    - ты чытаў файл з MPPS потым вы адрэдагавалі паведамленне запуску; з якой sw;
    - вы напісалі, што файл карты з MPPS, але я даваў памылку; як правільна?
    прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Выбачайце, калі не ясна! Я спрабую апісаць усе дзеянні, якія выконваюцца.

У першую чаргу, калі я спрабаваў чытаць карту, арыгінал mpps я адказваў на памылка (тыпу не па прызначэнні), што я вырашыў, як выказаў здагадку m999 змяненне мадэлі матацыкла. У маім выпадку замест выбару hypermotard 1100, я выбраў Hyper 1100s, якія збіраюць ж ecu, і чытанне ? нармальна!

Маючы файл з 320кб толькі што прачытаў, я змяніў паведамленне, сардэчна запрашаем у шаснаццатковым, з HxD, і, акрамя.

Гатовы для праграмавання, падключыць mpps на матацыкле, запуск soft і ўсе налады па змаўчанні і выбраць ровар, як для чытання, я раблю перад IDECU, што будзе чытаць, а потым Пісаць. У гэтай кропцы mpps, перш чым пачаць выдаленне, а затым напісаць, мне выдае памылку і я заўседы запрашае звязацца па **** падтрымка.
    Я раблю спробу супрацьпаставіць мадэлі матацыклаў і выбіраю, на гэты раз, hyper 1100 (cio? мая мадэль), павышэнне запісу і зноў памылка.

У гэты момант, перш чым зняць усе і пакласці да вас пытанне, я паставіў мадэль матацыкла hypermotard 1100S, і я націснуў на кнопку chk ў mpps, праграмнага забеспячэння, я папрасіў спачатку зыходны файл, і я загрузіў тое, ложак, а потым спытаў мяне файл зменены, і я загрузіў той, які вы захавалі з дапамогай HxD, якое мае прывітальнае паведамленне мовы. У mpps я стварыў новы файл, я мяркую, з сум зменены, так? я падняў запісы з апошняга файла, і ? выканана без якіх-небудзь памылак, час 20-25sec і ecu ? быў перанесены!

Я спадзяюся, што было ясна, на ўсе мае дзеянні, цяпер хацелася б пачуць ад вас, як паводзіць сябе, калі націсніце на кнопку chk mpps? Не спытае, на врі і мод, каб выправіць кантрольную суму?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Праверыць, наколькі выкананы:

Арыгінал паведамлення: HYPER RACING

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Затым пасля яго змены я павінен загрузіць драйвер ўручную? Ці магу я загрузіць адзін і той жа драйвер, што Тытан, які ен чытаў ў аўто на арыгінальны файл?

Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Затым пасля яго змены я павінен загрузіць драйвер ўручную? Ці магу я загрузіць адзін і той жа драйвер, што Тытан, які ен чытаў ў аўто на арыгінальны файл?

Дзякуй
    і вы на ўсе пытанні
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •