калі ў вас праблемы з пошты файл і мы бачым, вам chk!
калі ў вас праблемы з пошты файл і мы бачым, вам chk!
Файл я ўжо? апублікавана тут: Ducati-Hypermotard-1100-ECU-Ducati-Performance-Разгрузкі-2-2
Пасля рэдагавання паведамленні з HxD, я зрабіў так, памяншэнне памеру файла ў 304kb, каб паспрабаваць яго з ECM, як я зрабіў для арыгінала, які вызначаўся аўтаматычна з адпаведным драйверам ад ECM Titanium, то мод не будзе вызначаны аўтаматычна, і што ? нармальна? Або ў рэдагаванні паведамленні я зрабіў памылкі?
Затым пасля яго змены я павінен загрузіць драйвер ўручную? Ці магу я загрузіць адзін і той жа драйвер, што Тытан, які ен чытаў ў аўто на арыгінальны файл?
Дзякуй
Вы падкажыце, а на паспяховага праграмавання паведамленні, сардэчна запрашаем!
Пасля мод, як апісана ў абмеркаванне, я спрабую пісаць, пакінуўшы ўсе sw з наладамі па змаўчанні, і я выпусціла памылка, паколькі запіс праверыць chk, перш чым пісаць, я зрабіў кантроль chk з дапамогай mpps і выправіла вобласці, пасля гэтага? я падняў зноў пісаць, і voil? 20сек прыкладна зрабіў пры спробе ачысціць і перазапісу правільна!
Я яшчэ раз дзякую вам за дапамогу мне! Я спадзяюся працягнуць вывучэнне новых рэчаў! Асабліва на змяненне карту!
Я не зразумеў, як вы зрабілі, каб выправіць cks з MMPS; па крайняй меры, для MPPS (зроблена ў кітаі) мне здаецца, што правільны cks матацыклаў Ducati.
Пры mpps мне вяртаецца памылка, я націснуў на выпраўленне cheksum, я спытаў зыходны файл, а затым адрэдагаваць і мне паведамілі, што ? выпраўлена ў 1 месцы. І пасля гэтага? я паўтарыў выбліск, выбраўшы файл, створаны з mpps ? матч, час запісу, час 20-25sec працэс ? спынена! Я выключаю карціна, якую я пераносіў тры лініі "---", ен павярнуў назад і mess прывітання быў зменены, матацыкл ? футбольны рэгулярна!
Маўра, па-твойму, гэта mpps не было ўласнага generami правільны файл?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); да 25-03-2014 23:50
Магчыма, што я яго MPPS калі-SW, можа быць, больш? у курсе... ну!! я б сказаў, што вы не можаце, вядома, скардзіцца, што!!
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.