Вы адрасы змяняюцца, але яны вельмі падобныя, нават у маей panda 70cv адрасы будуць перанесены rispeto на тыя кропкі, але калі пракруціць карту ў 2D li знаходзіцеся.
прывітанне.
Вы адрасы змяняюцца, але яны вельмі падобныя, нават у маей panda 70cv адрасы будуць перанесены rispeto на тыя кропкі, але калі пракруціць карту ў 2D li знаходзіцеся.
прывітанне.
Вы верыце, што Dariuccio ен меў на ўвазе розніцу паміж 69 і 75 л.с....
turbolic скарысталася ў поўным аб'еме мае сумневы, але яны пераехалі шмат або знаходзяцца паблізу?
Сын заўседы ў раене...
Я не да канца зразумеў, калі ў 69cv, проста moddare карту rail з адпаведным абмежавальнікам, і перамесціце трымальнік біт 775. У такім выпадку, той жа біт, ? перад карту rail![]()
Я няправільна інтэрпрэтаваныя я, то, прашу прабачэння.
але гэты, аб якім вы кажаце ? адзіны абмежавальнік rail? ці есць тып lim rail ў функцыі тэмпературы паветра, рухавіка і інш...?
Есць і іншыя абмежавальнікі, напрыклад, спіс выступоўцаў, што знаходзіцеся пасля карта rail...
Але тое, што абмяжоўвае 1460 бар, павінна быць, гэта тут![]()
трап пасля карту rail ? абмежавальнік rail ці што? вы заўседы павялічвае на 20%, або як-то інакш?
Я звычайна ўстаю і ўсе. Я не хаджу ў працэнтах...Калі я prefissso x у карту rail, я раблю x таксама абмежавальнік. ? вочы, moddalo ўсе, у адваротным выпадку за крокам, на нізкіх абарачэннях, вы ўсе роўна абмежаваныя![]()
дзякуй, дэні, але што я прапускаю гэты абмежавальнік ? паведаміў rail (трап пасля карту) ідзе падняты ў той жа працэнт, што ўстаю ў
карта rail? апошні curiosit?: гэты абмежавальнік абмяжоўвае, што дакладна, і ў залежнасці ад чаго?
той біт які вы кажаце вышэй, спынюся на 775 абмяжоўвае prex rail ў 1480 годзе, а затым, каб дабрацца да 1600 бар ціск (? прыклад, чаму? было б занадта шмат) я павінен
павысіць 120 балаў той біт ці як?