Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 59 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Дзякуй усім за вашы адказы! Таму, калі я правільна разумею, для рэдагавання, што цяпер я буду рабіць крокі:
    1) я Чытаю блок кіравання з MPPS, зяць файл з 320кб, што avr? пашырэнне bin або врі?
    2) з дапамогай рэдактара тыпу HxD, ці я павінен выкарыстоўваць тытан?, шукаю адрас 4C130, і я магу змяніць максімальную 15cifre, за выключэннем выпадкаў, змяненне файла, не клапоцячыся аб тым, у памер? Ці rester? 320?
    3) налічэння з MPPS, робячы выпраўлення ў soft, калі патрабуецца кантрольная сума?

Пытанне: я чытаў, што файлы 320 ідуць нарэзаць 304, па якой прычыне? Таксама я павінен скараціць да зрушэння 0x3fff

Я, вядома, заблытаўся!

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    скароціце ў 304kb, каб гэта вызначыць, у тытан, але тады, каб яго можна было адштабнаваць яго трэба вярнуць у 320кб....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    На жаль, яшчэ не ўдалося прачытаць ecu майго ducati, каб зразумець, як дзейнічаць nalla змяненне вітальнага паведамлення.
    Проста ў мяне было паўдня часу, я, прысвечаны тэст чытання, але я сутыкнуўся з праблемай, выкладзеных у post гэты раздзел.
    Цяпер я хацеў бы спытаць вас, для anticiparmi p? вывучэнне, у надзеі вырашыць з памылкай у MPPS, калі мне атрымаць гэтую файл для ducati hypermotard, я мог бы пачаць яго адкрыць, каб зразумець, куды пайсці і змяніць, з вашай дапамогай! Што вы думаеце, мы можам гэта зрабіць?

Вялікі дзякуй!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Застаецца праблема з кантрольнай сумай, аб якой мы казалі раней. З камбінацыі прыбораў/SW афіцыйных не існуе праблем, з спасылкі, або кітайскія SW c---не ведаю, як табе сказаць.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Я паспеў прачытаць мой Ecu, як гэта прапанавана ў іншы пост ад m999, я атрымаў файл з 320кб, Цяпер скараціць яго, каб зрабіць яго чытаным ecm titanium, пасля гэтага? я павінен пайсці на паляванне прывітанне!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Я табе напісаў вышэй, дзе яго шукаць, з плэерам у шаснаццатковым вы заўважыце адразу: ? напісана ясна і выразна.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Правільна, для mess сардэчна запрашаем nn c'? трэба выразаць файл! Я прачытаў файл з 320 з hxd і я знайшоў беспарадак на адрас, які я вам прапанаваў! Я хацеў бы быць упэўнены ў пазіцыі, на якіх вы можаце напісаць новае паведамленне, да 15 лічбаў!
    Калі ? неабходна, я магу адправіць файл, каб праверыць гэта разам з вамі?
    Затым я хацеў бы скараціць яго, каб зразумець, як гэта працуе таксама ecm titaniun.

Яшчэ раз дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Я думаю, што я знайшоў 15 пазіцый для прывітання, я не ведаю, ці яны сапраўдныя для ўсіх блокаў кіравання ducati з гэтай функцыяй, у маім cas oper ў Hypermotard пазіцыі ад 4C133 ў 4C141.
    Для рэдагавання я проста выкарыстоўваць просты HxD?
    Пасля рэдагавання паведамленні, як паступіць для запісу і кантролю cecksum?

Для тэставання я таксама выражыце файла і паспрабаваў чытаць з ecm titanium, які прызнае, я думаю, добра, чаму? бачыў кіроўца матацыкла аўтаматычна.
    Я быў бы больш? упэўнены, што калі эксперт можа зірнуць на файл чытаў, 320кб, cos? быць упэўнены, што гэта не былі праблемы ў чытанні ці іншай.

Яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Калі няма вакансій файл difficle, што мы можам даць, паглядзім, як ты чытаў (артыкул чытаць у адпаведным раздзеле файлы на арыгінальныя)

Для запісу, вы можаце прыступіць непасрэдна да MPPS, пасля выпраўлення кантрольнай сумы. Для карэкцыі апошняга, калі ў вас няма прыбораў/SW арыгінальныя я ўжо? ... сказаў хто-то сцвярджае, што для Ducati не служанка яе выправіць, я паўтараю, я не спрабую нават рызыкаваць. Магчыма, я памыляюся, і я раблю крок, занадта шмат, але што-то мне не важыць n? мне нічога не варта

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Файл размясціў Файл Ducati Hypermotard 1100 ЭКЮ DP 2-2

Я як абсталяванне ў мяне толькі mpps v12, і памятаю, што мяккі, ен казаў мне выправіць cecksum ў выпадку запісу, для гэтага блока, але ўсе ж я не aprestato ў пісьмовай форме пасля mod вітальнага паведамлення.

Ад таго, што я прачытаў вышэй, калі я чытаю і пішу той жа файл не будзе неабходна выправіць cks, але пасля mod вітальнага паведамлення?

На практыцы, калі перапісаць файл mpps мне прасіць? праверыць cecksum і вам трэба? даць пацверджанне?

Я чакаю вашага пацверджання аб працаздольнасці? файлаў.

Дзякуй

Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Калі няма вакансій файл difficle, што мы можам даць, паглядзім, як ты чытаў (артыкул чытаць у адпаведным раздзеле файлы на арыгінальныя)

Для запісу, вы можаце прыступіць непасрэдна да MPPS, пасля выпраўлення кантрольнай сумы. Для карэкцыі апошняга, калі ў вас няма прыбораў/SW арыгінальныя я ўжо? ... сказаў хто-то сцвярджае, што для Ducati не служанка яе выправіць, я паўтараю, я не спрабую нават рызыкаваць. Магчыма, я памыляюся, і я раблю крок, занадта шмат, але што-то мне не важыць n? мне нічога не варта

M999

Старонка 2 з 6 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •