прывітанне ўсім я толькі што выдалілі кіравання egr ад grande punto evo, але перад загрузкай у эбу я хацеў прасіць вас, калі зроблена правільна... загадзя дзякую
прывітанне ўсім я толькі што выдалілі кіравання egr ад grande punto evo, але перад загрузкай у эбу я хацеў прасіць вас, калі зроблена правільна... загадзя дзякую
біт, якія вы змянілі ў 1DCC0A, што гэта такое.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Я бачу некалькі Біт modati..
гэта была не проста Біт switch?
я прашу, вядома,
чаму? не ці, калі-небудзь зробленых ведаю рашэнне,
для чуў, вы кажаце пра 1-Разрадных камутатараў..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Гэта не рэальны swict але падман да кіравання, на практыцы перамяшчэнні біт, што абмяжоўвае напружанне ніжэй парога, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог cio? напружанне, у якім пачынае працаваць клапан, шукаць значэнне 37e9 называецца battery voltage threshold for shut-off enabling гэта значэнне памнажаецца на паразуменне або канвертавання ў 0,000421 есць ад 6 вольт, проста зменіце значэнне так, што ўзносілася над 14,60 вольт і Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог smetter? працаваць..
Цярпенне і цнота моцных..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
абмеркаванне ачышчана, мы стараемся не сварыцца