Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі 51 54 54
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cerbino Visualizza Messaggio
    тут вы казалі, перапрызначэння, калі не памыляюся, і па-мойму, калі я іду з profassionista, каб перапрызначыць аўтамабіль, і я праводжу 360,00 € (і, спадзяюся, з рахунак-фактура, але вельмі рэдка, іншы, што я замолкаю! і на лаўцы аўтамабілі запісвае 6 рэзюмэ ў pi?, па мне ? крадзяжу. Гэта мае асабістае меркаванне, і, у тэорыі, мы яшчэ ў дэмакратыі, нават калі вы не думаеце! Тады, калі хто-то пакутуе ? праблема яго.
    рахунак-фактура рэдка? а не таму, што мы не кажам, як ідуць справы?
    калі вы кажаце кліенту + пдв вам адказваюць:

АЛЕ ЦІ АБАВЯЗКОВА РАБІЦЬ РАХУНАК-ФАКТУРУ? ВЫ НЕ МОЖАЦЕ ЗЭКАНОМІЦЬ, НЕ РОБЯЧЫ ЯЕ?

таму мы не гаворым, смецце,праблема не' ne дэмакратыі ne адчуваць сябе праблема ў тым, што людзі scompetente ў поле, як табе прыходзіць у форум і, калі даведаецца, што з тб кітайская ад 20€ і sw crack можа пераносіць 2 рэчы, у выпадку або і бачыць крыху больш дыму, і перакананы, умець супаставіць і тое, што прафесіяналы крадуць грошы прасіць прыйшлося затым вы маглі б пазбегнуць некаторых непатрэбных каментароў, таму што людзі, як вы, якія робяць і гавораць так, калі яны знаходзяцца ў c...і амаль плачу яму, які косці, разумееш?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    12
    Avventurandomi у гэтым свеце, я добра зразумеў адну рэч: ці не ? слава або цану, што робіць вас зарэгістраваны на іх прафесіяналізм? і майстэрства. Калі вы паказваеце з зарэгістраваны сення просіць, нават не ведаючы, што гаворыць, "колькі коней мы?" было Б мэтазгодна, каб павярнуцца на абцасах і сысці.? хутка, як можаце, каб не даць сябе знішчыць аўтамабіль. Колькі вопыту можа быць зарэгістраваны не можа? ніколі не кажаце што-то накшталт як не ? магчыма, што перад ездьте на таксі ведалі, фактычны прырост прадукцыйнасці пры любых абаротах, толькі змяняючы сам файл. І калі б ен зрабіў вялікую справу? блокі кіравання АДНОЛЬКАВЫЯ напэўна б удакладніў, што надзейнасць? органаў перадачы і/або ліцця pu? быць парушаная, калі есць рамкі мяжы, пры ўмове, што я яе ведаю.
    У цэлым я лічу, што зарэгістраваны, да якіх адносіцца увесь пост, быў шчырым і вельмі прафесійна. Так? аўтамабіль не ? для спаборніцтваў, 6/8 коней у поўнай надзейнасці? ідэальна падыходзяць для не зносу хутчэй за ўсе на аўтамабілі. І потым, успомнім, што конь не працуе, мы гаворым, каб атрымаць дазавання лінейны, шпаркасць рэакцыі і аптымізаваць расход паліва. Пераадольваць аўтамабіль, акцыі, не мае сэнсу. І ў любым выпадку, хлопец ? быў задаволены, мне здаецца. У бліжэйшы час

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    глядзіце, я згодны з msport у тым сэнсе, што, хто робіць працу з абсталяваннем ufficili праграмы " афіцэр і праводзіць курсы для трымаць сябе абноўлены, але ў асноўным, каб лепш даведацца, аўто, што будзе? для падлучэння я лічу, што есць велізарная розніца, хто як мяне якое-то час таму нейкі руцінай...нават калі пі? часам раблю толькі з дапамогай каб не ствараць беспарадак бачыў, не ? мае поле...і я нават магу сказаць, што ведаць некаторыя рэчы ? у аснове alvoro......нават калі потым з кабелі ад 50€, вы можаце атрымаць адны і тыя ж рэчы....? прафесіянал, сутыкнуўшыся з праблемай, не трымае машына спынілася на працягу тыдня ў выпадку, калі ўзнікаюць якія-небудзь праблемы....а я для прыкладу, калі блок edc15....я павінен як мінімум сядзець нерухома 3 дні...час, што я прафесіянал у рамонце шкоды,....
    таму веды, якія вы плаціце, а вы павінны плаціць, і вам, пі?, калі я магу зрабіць гэта кожны столькі працы ? дзякуй тым людзям, якія бяруць шмат грошай для майго ж моташна....
    таму мы не гаворым дзярмо....і больш, чым тых, хто робіць гэты свет сваей асноўнай працы....там ядуць і іх сем'яў....зганьбаваць бачу рэальнае зло...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    ад таго, што я бачу толькі пакрыўджаных ? яна. Я даў просты погляд, я падпісаўся на гэты форум, каб даведацца больш? ci? што coosco gi? і я ? давялося спампаваць карты зробленыя з "прафесіяналаў", што было дадзена толькі 25% дызельнага паліва і больш? ад 2000 абаротаў, то з 50% нагрузкі, то, не дакранаючыся нічога іншага!!! А я не суджу нікога і не прэтэндую судзіць, чаму? я мог бы быць хто заўгодна, вы мяне не ведаеце!!!

Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    рахунак-фактура рэдка? а не таму, што мы не кажам, як ідуць справы?
    калі вы кажаце кліенту + пдв вам адказваюць:

АЛЕ ЦІ АБАВЯЗКОВА РАБІЦЬ РАХУНАК-ФАКТУРУ? ВЫ НЕ МОЖАЦЕ ЗЭКАНОМІЦЬ, НЕ РОБЯЧЫ ЯЕ?

таму мы не кажам, смецце,праблема не' ne дэмакратыі ne адчуваць сябе праблема ў тым, што людзі scompetente ў поле, як табе будзе на форуме, і калі даведаецца, што з тб кітайскі 20? і sw crack можа пераносіць на 2 рэчы, у выпадку, або і бачыць трохі дыму яшчэ і перакананы, ведаючы, як супаставіць, і што прафесіяналы крадуць грошы прасіць прыйшлося затым вы маглі б пазбегнуць некаторых непатрэбных каментарыяў, таму што людзі, як вы, якія робяць і кажуць так, калі яны знаходзяцца ў c...і амаль плачу яму, які косткі, разумееце?

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •