Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 27

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    65

Сабраць першыя прылады (для працы на bmw)

прывітанне, хлопцы

вывучэнне без прыкладання не вельмі далека, і нават не асабліва весела (то есць ва ўсіх абласцях, няма ?)

па гэтай прычыне, я хацеў спытаць аб першых перадач забеспячэння, каб зрабіць трохі " першая практыка"
    і дамагчыся таго, каб на гэтыя пасады заставаліся таксама трасіроўкі карысна для ўсіх навічкоў, якія будуць прытрымлівацца і якія будуць узнікаць адны і тыя ж пытанні

магу злучыцца з некаторых аўтамабілях bmw
    больш легкая? мадэль X3 E83 3.0 d 218hp (я думаю, edc16c31)

проста, каб быць бліжэй, я думаў, што я паспрабаваць, тым часам, з бясшкоднай дыягностыкі

у онлайн краме звязаны з першым РСТ я знайшоў інтэрфейс ELM327
    я мяркую, горы чып 327 сумяшчальны, а ? безумоўна, вельмі пажадана, як і кошт

спіс транспартных сродкаў, якія кіруюцца, на жаль, не дапамагае мне ў выпадку пэўнага транспартнага сродку, што вам прызначыць
    але я таксама ведаю, што транспартныя сродкі, складаныя, маюць мноства параметраў, якія выходзяць далека за рамкі чаканага OBD-II

што вы кажаце, з гэтым інтэрфейсам і на гэтай машыне, вы зможаце? што-то зрабіць ?

дзякуй за любую інфармацыю

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    Для дыягностыкі elm327 добра для bmw я рэкамендую шукаць версіі 1.4 або вышэй,для таго, каб адлюстраваць ці bdm, але вы павінны адкрыць свой ecu ці mpps.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў filippin87 Visualizza Messaggio
    Для дыягностыкі elm327 добра для bmw я рэкамендую шукаць версіі 1.4 або вышэй,для таго, каб адлюстраваць ці bdm, але вы павінны адкрыць свой ecu ці mpps.
    шчыра кажучы, я для bmw я не рэкамендуецца вяз бачыў, што гэта цацка, але я рэкамендаваў, як мінімум, autocom.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    як праграміст раю табе mpps цана і добрае якасць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    безумоўна, autocom ? значна лепш, так? на гэтай машыны можа апрацоўваць амаль усе x адносна elm можа зрабіць толькі модуль ecu, але затым таксама залежыць ад тыпу праграмнага забеспячэння, якое будзе выкарыстоўваць..я на яго месцы я пачаў бы купіць autocom.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    65
    добра
    дзякуй усім за інфармацыю, што ідуць

добры msport мне было ўжо? папярэдзіў
    але потым я падумаў адкрыць дыскусію - што? што гэта карысна для ўсіх (пачаткоўцаў)

? зразумець, што autocom вышэй intefaccina elm327 - два рашэнні маюць суадносінах 6 да 1
    для тых, хто павінен выбраць, купіць, паўстае перад даволі скрыжаванні

для giarras:
    што дакладнае значэнне-вы павінны даць "кіраваць амаль усім" (autocom) і "рабіць толькі модуль ecu" (elm327) ?
    Апошні раз рэдагавалася : іскра; 03-10-2012 ў 14:00

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    Вы маеце рацыю, але гэта залежыць ад выкарыстання, што павінна рабіць, і ад расходу,так? c'? добрая розніца ў кошце.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    хлопцы, але mpps ўдаецца зрабіць нават самыя апошнія bmw benza?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    65
    alt, можа быць, я страціў дзюбель
    (і тут вы разумееце, што я пачатковец у ****llo 1 з 100)

я быў перакананы, што hw для дыягностыкі не было чаго-тое, а для праграмавання карты быў іншы
    рэзка адрозніваюцца пад функцыянальнага профілю

цяпер, з таго, што я чытаю, пачынае мне сумневы

інтэрфейс для дыягностыкі (autocom, elm327 і да т. п.), не programmo, безумоўна, нічога - гэта ? ціхага акіяна

але з праграмістам (mpps, певень, ...) я лічу, што аўтаматычна таксама hw ў стане зрабіць дыягностыку ?

ergo: калі я бяру праграміста, я пазбягаю cos? таксама купіць інтэрфейс для дыягностыкі ?

(няма, так ?)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я думаю, што інтэрфейс для перапраграмавання, не тварык а таксама дыягностыкі..пу? цалкам магчыма, што памыляецеся(вядома) давайце паглядзім, што нам кажуць, самых вопытных....

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •