Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 30 11-20

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    вы весялецеся разам з кранштэйн і блок з шрубамі для абароны ад крадзяжу audi.........
    ao 4 іх messe balordi займае некаторы час, каб зняць з сябе гэты кранштэйны, да прадуманым, flex, але потым занадта жорсткім, то з segetto паветра я атрымалі кнотавыя замкам, але не svitavano і тады я, драўніна распілаваныя боку
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    я, звычайна, іду з мола pneomatica з дыска для рэзкі канцы, то, як толькі я адкрыў svito, наадварот, шрубы абцугамі даволі руціннай і мы павінны быць асцярожныя, каб не сапсаваць аўтамабіль..........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Так, але яны не былі задаволеныя паставіць шрубы абароны ад крадзяжу паставілі таксама шмат блакуе філе, а затым да канца жыцця не вывинтите нават у рукі.............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    pultroppo блакаванне філе вы sciogle толькі ў гарачай, а затым варта адкрыць, выдаліўшы з галавы dremmel, выняць усе знутры і нагрэць, каб вывярнуць шрубы; і што-то трохі подлы і risciosa то я табе параіў: выключыце галоўкі шруб, адкрыць блок кіравання, зрабіце адтуліны, дзе есць шрубы, а затым rifiletti. пыласос у рукі не дапушчайце траплення габлюшкі ў ланцугах

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне, хлопцы, вы падкажыце, а на экю а4 назва гэтага абмеркавання
    1 ? звярталіся з бд, але чытанне не была поўнай (як я, здараецца, я)
    2 адкрытых ecu не мала цяжкасці? звязана з тым, што c'? сілікону, таксама на ўнутранай частцы ecu, які звязвае плату з вечкам, ( але там былі вядомыя шрубы, аб якім гаварылася раней)
    3 чытаць у boot mode з schedino пабудаваны з нас (я і ігар іншым карыстальнікам форуму)
    4 зьмены файла ў камплекце з ecm выдалены egr з дапамогай soft
    5 напісаў поўны файл (певень кажа : "ніколі ck падтрымліваецца для гэтага тыпу файлаў"), але мы ж напісалі
    6 частка аўтамабіляў і так добра, але стварае памылак сувязі can з электрычны стаяначны тормаз і розныя іншыя ecu, што нават пры выдаленні застаюцца, на першы запальвання
    7 перапісаны файл золата, якое было зачытана ў boot mode і ўсе нармалізуецца
    8 зменены і напісаў, толькі flash машына ў парадку і не мае pi? памылкі can, які стварыў і перш, застаецца выдаліць зноў сістэмы рэцыркуляцыі ог і перапісаць толькі flash, і паглядзець, калі ўсе ідзе добра, прыкладаю фота працы зроблена, дзякуй усім, супрацоўніцтва
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы, вы падкажыце, а на экю а4 назва гэтага абмеркавання
    1 ? звярталіся з бд, але чытанне не была поўнай (як я, здараецца, я)
    2 адкрытых ecu не мала цяжкасці? звязана з тым, што c'? сілікону, таксама на ўнутранай частцы ecu, які звязвае плату з вечкам, ( але там былі вядомыя шрубы, аб якім гаварылася раней)
    3 чытаць у boot mode з schedino пабудаваны з нас (я і ігар іншым карыстальнікам форуму)
    4 зьмены файла ў камплекце з ecm выдалены egr з дапамогай soft
    5 напісаў поўны файл (певень кажа : "ніколі ck падтрымліваецца для гэтага тыпу файлаў"), але мы ж напісалі
    6 частка аўтамабіляў і так добра, але стварае памылак сувязі can з электрычны стаяначны тормаз і розныя іншыя ecu, што нават пры выдаленні застаюцца, на першы запальвання
    7 перапісаны файл золата, якое было зачытана ў boot mode і ўсе нармалізуецца
    8 зменены і напісаў, толькі flash машына ў парадку і не мае pi? памылкі can, які стварыў і перш, застаецца выдаліць зноў сістэмы рэцыркуляцыі ог і перапісаць толькі flash, і паглядзець, калі ўсе ідзе добра, прыкладаю фота працы зроблена, дзякуй усім, супрацоўніцтва
    не трэба пісаць увесь файл, але толькі flasch так разлічвае cks і rsa

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    на самай справе напісаў толькі flash гэта добра, але, прабачце мае невуцтва, а што гэта? "rsa"?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    на самай справе напісаў толькі flash гэта добра, але, прабачце мае невуцтва, а што гэта? "rsa"?
    алгарытм ricolcolo для цэласнасці файла, скажам, што ўдзельнікам cks

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    вялікі дзякуй за адказ я чуў калі-небудзь пра тое, чым будзе вельмі моцна@? чым чытаць пра гэта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di micheleyr6
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    махачкале
    Паведамленні
    98
    хлопцы, у мяне пытанне, магчыма, дурны.
    чытаць edc17, трэба пакласці іх у boot mode, гэта паслядоўны, што ў bdm??

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •