Хто-небудзь ведае, калі ласка, скажыце мне, калі ? можаце выдаліць/зачыніць клапан EGR на эбу Visteon?
Дзякуй!![]()
Хто-небудзь ведае, калі ласка, скажыце мне, калі ? можаце выдаліць/зачыніць клапан EGR на эбу Visteon?
Дзякуй!![]()
сапраўды.., што аўтамабіль мантуе? калі я правільна памятаю.. новы fiat? hau спрабаваў раз?
І усталяваная на Ford Transit.
Я не спрабаваў з якога-небудзь праграмнага забеспячэння, я б дакладна спачатку зразумець, ці есць ? можаце прыняць меры, каб выдаліць яго...![]()
зразумеў.. вам савет, раз.. павінны нешта зрабіць, мне здаецца
Дзякуючы audi sp савета.
Я хацеў бы, каб? нейкі "вопыт" у дачыненні да гэтага тыпу эбу: я хацеў бы ведаць, калі хто-то ? gi? атрымалася intervenirci, у прыватнасці, закрыцце (любым спосабам або з дапамогай любога праграмнага забеспячэння) клапан сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог.
добры дзень, bart,што год пабудовы ? гэта ford transit?
не c'? няма праграмнага забеспячэння, што выключае egr на visteon
я круціў галавой з p? улічваючы, што ў мяне автодом з рухавіком 2.4 tdci ford transit ад 140cv, але цяпер я не атрыманы станоўчыя вынікі, што тычыцца EGR
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Прывітанне magi1984, то мы 2: я таксама глядзеў гэтую карту ўздоўж і папярок, але не магу атрымаць у****...
Вы терр? да цяперашняга часу якіх-небудзь падзей! Калі вырашыце, дайце мне ведаць...![]()
з задавальненнем!дзякуй
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Прывітанне lumaracing!
Ван ? Ford Transit 2.200 cc 135cv 2009 года.