Старонка 27 з 34 PrimaПерад ... 172526272829 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 261 да 270 у 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    прывітанне.
    гэтыя з'яўляюцца screen авансавых tdi 8v 130 і 16v 140cv.

у абедзьвюх табліцах
    вы звярніце увагу, што ў 50 мг у тое, загадзя, застаецца тое ж самае, то вы маглі б пералічыць: 60 і 70. (якія разлікі) інтэрпаляцыі?

У раене 1000 абаротаў 60 мг 15?, затым, падняўшыся абаротаў, вось адтуліну , спускаюцца ў 11?-10? і потым зноў падняцца.

у той час як у табліцы 16v да страў самымі нізкімі там і праўда дзірка= затрымка.
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    цікава было б накласці крывую ўвядзенне ліміту на мапу, каб убачыць, калі зоны ў загадзя пастаяннага акрамя ўвядзення абмежавання -- не калібраваныя.
    Нават калі гэта і так? было, і вы хочаце павялічыць крывой мяжа дызель, можа экстрапаляваць значэння загадзя, на аснове тэндэнцыі папярэдніх значэнняў.
    Калі gi? у арыгінале працы ў раенах з загадзя пастаянна змяняючы ўвядзення, то гэта азначае, што павінна быць прычына. Напрыклад, выдаленне EGR высокіх нагрузак і адначасова воля? абмежаваць NOx...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    арыгінальныя iq ўступлення ў сілу(дыягназ) ўводзяць абедзвюх мадэляў і каля 50 мг больш ці менш на 4000 колаў. затым ўсю карту(загадзя) 55 або 60 не чытаў.
    а ўжо час для ін'екцый серыі разлічаны на 60 - 65mg.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    арыгінальныя iq ўступлення ў сілу(дыягназ) ўводзяць абедзвюх мадэляў і каля 50 мг больш ці менш на 4000 колаў. затым ўсю карту(загадзя) 55 або 60 не чытаў.
    а ўжо час для ін'екцый серыі разлічаны на 60 - 65mg.
    Я думаю, хоча сказаць, што ў гэтай галіне карты больш q lim, не ? быў адкалібраваць. Калі вы хочаце выкарыстоўваць яго было б добра, estrapolarla ад папярэдніх значэнняў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    для перажыванні ў гэтыя дні, вылічаючы спачатку ў карту часу ўпырску DPMS я павінен сказаць, што паміж разлічыць і зрабіць іх праходзіць...ок, вы робіце разлікі, каб змяніць у бяспекі, але палявыя выпрабаванні ? апошняе слова....я гуляю стане, і я заўважыў, што да 3-4 градусаў ніжэй, напрыклад, du i multijet там ідзе добра, і вы атрымаеце адчувальныя вынікі....пасля таго, як мы хацелі б крыху вопыту ў pi? і прыборы, каб убачыць тое, што адбываецца ў камеры згарання.....таму я думаю, што ўсе аўтамабілі серыі маюць добры запас для апрацоўкі...паколькі менавіта ад вузкасці параметраў, анты-забруджванне.rigranzio, вядома, хлопцы, якія ў гэтыя дні за мной і даюць мне вялікую руку, каб зразумець, усе добра....stu форуме ? або топ!!!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    дакладна-дакладна. загадзя ? адкалібраваць да 55mg. ін'екцыі, а не да 65mg. што метад разліку або экстрапаляцыі вы маеце на ўвазе вы маглі б зрабіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Для мяне гэта пу? зрабіць прапорцыі для вызначэння трэнду, але варта мець на ўвазе, што авансавыя плацяжы ідуць у нагу з часам ўпырску і, такім чынам, ціск у магістралі rail. У якой-то момант rail не пу? pi? падняцца і дасягненняў паднімаюцца значна. Таму суадносіны павінна быць зроблена градусаў працягласць ўпырску (разліку ведаючы rail & абаротаў у хвіліну), а не колькасць? дызель. Вядома, есць некаторыя фізічныя абмежаванні рухавіка, якія не ведаюць, але ? лепш не пераступаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Вельмі правільнае разважанне asdone.
    Я цалкам згодны!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    я заўважыў паляпшэння, апярэджваючы на некалькі градусаў плескат, рухавік яшчэ гарачы, і больш схільны пайсці хутчэй абаротаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Ну, як, ужо? сказаў розніца ў спакоі? я думаю, мы як заўседы на калибровок існуючых рухавікоў, вельмі і вельмі важна не пакідаць discontinuit? у карту дасягненняў. Да іх змен ? indispesabile на мой погляд

Старонка 27 з 34 PrimaПерад ... 172526272829 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •