Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: Kess v2 ori памылка rsa

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181

Kess v2 ori памылка rsa

прывітанне ўсім, хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь з вас ? калі-небудзь гэта памылка чытання (памылка rsa ) мне ? давялося сення з alfa 156 1.9 140cv
    я чытаў карту і ўсе ок, потым я пыталася ў яе выратаваць у той момант ? з'явілася памылка прыгожым ? што карта чытаецца захаваць у роўнай ступені, але забеспячэнне kess павінен быць перазагружаны з-за памылкі inreversibile......

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    памылка ненармальна калі-небудзь зрабіць прыгожы bakap у школе і пасля гэтага напісаць у паслядоўны паглядзець, што адбываецца

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў alien78 Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім, хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь з вас ? калі-небудзь гэта памылка чытання (памылка rsa ) мне ? давялося сення з alfa 156 1.9 140cv
    я чытаў карту і ўсе ок, потым я пыталася ў яе выратаваць у той момант ? з'явілася памылка прыгожым ? што карта чытаецца захаваць у роўнай ступені, але забеспячэнне kess павінен быць перазагружаны з-за памылкі inreversibile......
    замест таго, каб пісаць тут, вы можаце звязацца непасрэдна з ALIENTECH, улічваючы, што вы напісалі, што і арыгінал.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    я звязаўся з імі, але так як быў вечар, я адказаў толькі цяпер я прыводжу **** што паслаў мне дапамогу alientech
    Не пу? запраграмаваць яго ў паслядоўны
    Трэба разабраць, зрабіць рэзервовую копію, меншай меры, аднаго дырэктара і паставілі на врі з bdm.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне allien мяне ? выпадкова на "брава", у практыцы быў пратакол чытання-гэта памылка ці што-то падобнае, я вырашыў, абнавіўшы kess..
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    але карту ты кантралюецца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Прывітанне allien мяне ? выпадкова на "брава", у практыцы быў пратакол чытання-гэта памылка ці што-то падобнае, я вырашыў, абнавіўшы kess..
    але мой kess ? gi? абноўлены да версіі 2.03 адзінае, што я заўважыў ? што карта ? мод

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    але мой kess ? gi? абноўлены да версіі 2.03 адзінае, што я заўважыў ? што карта ? мод
    Там можа быць нейкі абароны ў файле, я меў вырашаная з дапамогай абнаўлення, чаму? справа тычылася пытанняў пратаколу,пры ўключэнні kess вы акрамя зваротнага адліку, каб спампаваць абноўленыя пратаколы, паспрабуйце зрабіць тое, абнаўлення і rileggila
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    ок, сення я стараюся, але alientech я звязаўся з cosigliandomi чытаю, у bdm і адправіць файл да іх так, каб вырашыць гэтую праблему

ок, хлопцы, я адкрыў ecu, і я заўважыў, што eprom, былі ўжо? была dissaldata і феномен, які зрабіў працу, смажыў пару трас..... магчыма, памылка ? прыйшлося ў той.
    аднак, я зрабіў у bdm ўсе вырашыць
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 15-03-2014 да 16:49

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •