Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 56

Абмеркаванне: карты асноўных

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Калі мы гаворым пра EDC15 значэння дызельнага выяўленыя ў см3.
    Калі вы паглядзіце на карты ў 2D паглядзець непасрэдна значэння.
    Як павялічыць яго decodi ты; калі карта залатых 60 мм3 і вы хочаце зрабіць павелічэнне на 15% на карту mod вы павінны мець 69mm3.
    Адпаведна карту дыму ўзгадніць яго ў 69mm3, карта педаль тое ж самае.
    Час ўпырску і дасягненняў ? трохі больш складаны ўстанаўлення павышэнняў.
    Для турба-і чыгуначных, вы не можаце рабіць тыя ж крокам.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    46
    таксама ўжываецца для edc 16c39 ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    lupak што вы разумееце пад карту дыму?
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    lupak што вы разумееце пад карту дыму?
    Тое, што ecm называецца ціскам parzializzato, дзе тузы і RPM-паветраны паток, вымяраны ў мг/impulse; l' - вось z ? тое значэннем IQ (Injected Quantity (колькасць).
    У іншым пасце Алекса.T-тлумачыць выдатна http://www.professionalchiptuning.ne...cipianti/page4.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Citazione Першапачаткова Напісаў patrik2 Visualizza Messaggio
    таксама ўжываецца для edc 16c39 ?
    Выбачайце, патрык, але я, вывучаючы EDC15c2 аднак я думаю, што прынцып будзе той жа.
    Мы павінны заўседы бачыць, восі карту, каб лепш зразумець, да чаго адносяцца і паглядзець, калі яны адэкватныя, хіеса,' што мы просім карту.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у выпадку edc15 ок, але калі мы гаворым пра іншых ecu ? розны
    напрыклад, у маей машыне што ? адзін edc16, як ін'екцыі pazializzato ecm азначае час ўпырску

на другі дзень я картирование аўтамабілі і кіроўцы ecm titanium мяне называлі ціску turbo карты зменнай геаметрыі турбіны, а ціск турбо obbiettiva сапраўднай карце папулярызацыі ціску turbo...

перш чым супаставіць, па меншай меры, для тых, хто выкарыстоўвае ecm titanium, ? паспрабаваць зразумець, у 2d, калі карта супадае з назвай, што alientech даў яму ў драйвер або няма
    Апошні раз рэдагавалася magi1984; 02-10-2012 ў 16:39
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    тое, што я хацеў бы зразумець ? як ведаць, калі карты ecm titanium-верныя, як імены або няма,напрыклад, я ведаю, што карту, што ecm называецца фаза ўпырску на самай справе павінна быць egr,іншы пытанне, калі я зачыню гэты сістэмы рэцыркуляцыі ог ці павінен я змяніць карту сістэмы рэцыркуляцыі ог ці не трэба (я кажу пра edc16,edc17).

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    пра старых драйверах, фаза ўпырску адпавядае egr, на тых новага тыпу, няма.
    Калі зачыніць egr на edc16 і 17 не трэба чапаць іншыя карты сістэмы рэцыркуляцыі ог.пасля закрыцця вам не прыйдзецца рабіць пі? нічога

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    0
    затым на драйвер, новыя фазы ўпырску адпавядае загадзя ўпырску дызельнага правільна.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    думаю, так, няма, я ніколі не глядзеў, быць шчырым, калі загадзя, або якую-небудзь іншую карту

Старонка 3 з 6 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •