Mercedes A170-2.jpg
Таксама' KESS v2 dicce RD ок...
Mercedes A170-2.jpg
Таксама' KESS v2 dicce RD ок...
Тады я паглядзім, калі заўтра мне дайце спасылку на кліент і паспрабуйце яшчэ раз, leggergliela але пу? быць, што яны паставілі блок кіравання серыі pi? стары, каб прыняць яго на серыі pi? новую і для гэтага я з sti праблемы з гэтай машынай??? Таксама, чаму? мой певень ? выпрабавана ў bdm tricore jtag паслядоўны і інш да гэтага часу ідэальна ў can, а ў kline, а таксама etc., і шчыра кажучы не разумею, чаму гэта памылка, што я ад tool...........Я таксама думаю, аднак, што я павінен пераўсталяваць сістэму з нуля tool, паставіўшы арыгінальнай ўпакоўкі пакупкі, магчыма, паспрабаваць яшчэ раз пасля таго, як, чаму? цяпер у мяне версія з dll зменены, і без неабходнасці змены даты, таму, магчыма, гэта таксама праблема не стабільнасць? на ўсіх кіроўцаў, выбраных......Mah спадзяюся, добра ідзе
Заўтра, а паспрабуе? з іншага-інструмент то нармальны? ўпакоўкі, але ў той жа час я адпраўлю дадзеныя ў ecu, што для мяне вельмі ненармальныя паглядзіце на p? таксама вас
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 03-02-2014 да 05:35
Добры дзень падкажыце ў сітуацыі, каб сказаць вам, што сення раніцай я зрабіў пакінуць машыну кліента, каб кантраляваць pi? веды і мараль ? што на карціне ен елку з кантрольнымі abd esp кіравання рухавіком і інш машына на дыягностыцы не прызнае уласны блок кіравання і пеўнік толькі частка дадзеных ecu не поўны, толькі тое, што код, які вы бачыце ў пасце то есць 0275459632 таму праблема стаіць на машыне, зрабілі, акрамя таго, гэтыя пробы я адключыў эбу bosch і я ўбачыў, што не супадае з годам пастаноўкі на ўлік, чаму? ? датаваны 1999 годзе, але машына ? 2004 года, таму я думаю, што есць праблема, на яе і на мой погляд, праблема, якая цягне, але да 3000 абаротаў, далей не ідзе, таму я думаю, што там было зроблена некалькі scodifica поўнай або частковай так і не зусім няправільны, або прынялі эбу розныя, у адпаведнасці з дзеючым еўра, якія павінны быць, па меншай меры, еўра-3, а на гала дадзеныя ecu іх мне назад паглядзець, хоць і не так поўная, з драйверамі еўра 2, таму сення я спрабую разабраць і прачытаць, да школы, каб убачыць, і, магчыма, зразумець meglio............... Я думаў спачатку чытаю, а затым, перш чым мець праблемы сувязі з аўтамабілем на клапан egr або нейкі шланг прывада turbo або сам датчык, што не мог адкрыць больш за 3000 абаротаў у хвіліну, але спачатку я павінен вырашыць гэтую праблему, каб мы маглі мець зносіны з ecu, каб убачыць, як combinata..........Па-твойму, могуць быць сапраўднымі, мае здагадкі аб праблеме???? Дзякуй за адказы і зацікаўленасць prestatomi
паспрабуйце таксама праверыць дрэнаж, што можа быць ? трохі абцяжараны....
Галоўная праблема ? што сення з дыягностыкі мне ўдалося мець зносіны з ecu даў мне дзве памылкі ў лініі can і затым, калі яны скінутыя, я спрабаваў чытаць дадзеныя з ecu, але ўсе тое ж самае, паколькі дадзеныя для ecu, а таксама,, а затым я ўвайшоў у кіраванне, асновы, і я тры памылкі ў памяці, што мне не ясна esp, abs, srs, а ў кіраванне рухавіком, акрамя таго, што на малюнку, я класічны індыкатар recovery жоўтай не даў мне ніякай памылкі, такім чынам, галоўная праблема, што я павінен вырашыць ? між тым, трапіць на ecu, і таго, каб чытаць дадзеныя ecu разам з файлам і затым паспрабаваць адключыць lespie, правяраючы, ці існуе праблема на самай справе, акрамя таго, я хацеў бы ведаць, калі гэтыя памылкі могуць прывесці да канфлікту з дадзенымі ecu і чытання file.............................З гэтым я думаю, што ecu галоўная праблема, і калі не добра працуе, ен не прымушае мяне мець зносіны на 100% gestone усе, каб ліквідаваць калі есць сапраўды ўпэўненыя, erroi ці я магу паспрабаваць зрабіць яе ў школе...экю ў пытанне паўтараю ? есць bosch edc15c5 і да гэтага часу я не прапушчаны, каб можна было адкрываць у школе з bdm 100, і дзіма, я магу зрабіць гэта, або праграміст willem??? Дзякуй за адказы
З bdm не ты гэта дакладна, EDC15 і EDC16 няма
Вы можаце паспрабаваць зрабіць гэта ў школе, тут у вас есць распиновка:
MB_EDC15C5.jpg
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 03-02-2014 да 21:52
Як правіла, калі не чытаць у машыны, экскурсійнае павінны пайсці, dicco павінны, калі няма, паспрабуйце з bootpin і калі няма, трэба отпаять...
Тут у вас есць фатаграфіі для bootpin і colegamenti:
MB_EDC_15C5_Platine.jpg
MB_EDC_15C5_Skizze.jpg
назва кажа, што вы шукаеце файл врі і адкрыць пост у раздзеле файлы ecu дызель замест запыце файл крычы, то замест казкі ўсю гісторыю аўтамабіля,я быў бы ўдзячны, што вы робіце больш увагі, калі вы адкрываеце паведамленне, таму што мы хочам трымаць форум чыстым і ахайным, таму ў наступны раз, калі вы шукаеце файл ori адкрыць пост у раздзеле " патрабаваныя файлы, а затым, калі ў вас праблема адкрыць пост пачаткоўцаў, у адваротным выпадку я бачу, што вымушаны прыняць меры.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]