Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84

савет для fiat 500 двухцилиндровый

прывітанне, хлопцы, і p? часу, які хацеў бы ператварыць свой стары fiat 500 двухцилиндровый !

як першы крок, я хацеў бы выдаліць яго размеркавальніка, і гналі пераўтварыце ціскам !

- ужо? у распараджэнні фонического колы з 60 зубамі, у якіх прыбярэ такое? два зуба ў залежнасці ад таго, дзе posizioner? датчык абаротаў (vr), у гэты момант я пайшоў у знос і панядзелка? павінны даць мне завод пункце 55 ..

цяпер я хацеў бы зразумець ? можна ажыццяўляць загадзя па карце на мас ці трэба выкарыстоўваць іншы тып эбу, і калі пераследвалі, і я вырашаю зрабіць гэта ін'екцыі, я магу прымусіць яе легчы ў доўг, рэгулюючы час ін'екцыі і авансавых плацяжоў????? я таксама бачыў вакол эбу megasquirt , што вы кажаце ??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў scican25 Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы, і p? часу, які хацеў бы ператварыць свой стары fiat 500 двухцилиндровый !

як першы крок, я хацеў бы выдаліць яго размеркавальніка, і гналі пераўтварыце ціскам !

- ужо? у распараджэнні фонического колы з 60 зубамі, у якіх прыбярэ такое? два зуба ў залежнасці ад таго, дзе posizioner? датчык абаротаў (vr), у гэты момант я пайшоў у знос і панядзелка? павінны даць мне завод пункце 55 ..

цяпер я хацеў бы зразумець ? можна ажыццяўляць загадзя па карце на мас ці трэба выкарыстоўваць іншы тып эбу, і калі пераследвалі, і я вырашаю зрабіць гэта ін'екцыі, я магу прымусіць яе легчы ў доўг, рэгулюючы час ін'екцыі і авансавых плацяжоў????? я таксама бачыў вакол эбу megasquirt , што вы кажаце ??
    абмеркаванне перасунута ў раздзел пі? падыходзіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    У Мас есць магчымасць? кіраваць старадаўнімі,розныя ін'екцыі,map, абмежавальнік

НАВІЧОК L'avatar di Tano
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    САЛЕРНО/ТУРЫН
    Et
    40
    Паведамленні
    13
    Прывітанне, хлопцы...я на блізняты я бачыў, устаноўлены электронныя таксама і значна больш складаныя...і, адпаведна, значна даражэй, чым....
    Многія выкарыстоўваюць efi....
    Я х-час, па-ранейшаму з карбюратара і размеркавальніка,....

Навіна на рэдагаванне абмеркавана на МАС??

З павагай
    Tano

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у мас есць усе для рухавікоў quadricilindrici і табе трэба, каб двухцилиндровый варта шукаць якія-то ecu матацыкла, тыпу тых, з ducati, альбо...гаворка megasquirt есць ecu вельмі добрыя ў дачыненні да іх кошту і маюць значны электроннае кіраванне, даволі легка паставіць на месца
    для двухцилиндровый можа паказваць на падлозе-fasata так што я б сказаў, што microquirt або ms2 б у выпадку, калі ваш...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК L'avatar di Tano
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    САЛЕРНО/ТУРЫН
    Et
    40
    Паведамленні
    13
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    у мас есць усе для рухавікоў quadricilindrici і табе трэба, каб двухцилиндровый варта шукаць якія-то ecu матацыкла, тыпу тых, з ducati, альбо...гаворка megasquirt есць ecu вельмі добрыя ў дачыненні да іх кошту і маюць значны электроннае кіраванне, даволі легка паставіць на месца
    для двухцилиндровый можа паказваць на падлозе-fasata так што я б сказаў, што microquirt або ms2 б у выпадку, калі ваш...
    Я за тое, што бачу...вакол, я думаю, у асноўным, эканамічныя пытанні, выкарыстоўваюць iaw16f...тыя, з пункту 1 серыя...што яны ін'екцыі не fasata...
    Але ідэя электроннага кіравання матацыкла....тыпу ducati або іншыя блізняты, было б добрай ідэяй.
    прабачце мае невуцтва,...насенне fasata што мы маем на ўвазе
    З павагай
    Tano

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tano Visualizza Messaggio
    Я за тое, што бачу...вакол, я думаю, у асноўным, эканамічныя пытанні, выкарыстоўваюць iaw16f...тыя, з пункту 1 серыя...што яны ін'екцыі не fasata...
    Але ідэя электроннага кіравання матацыкла....тыпу ducati або іншыя блізняты, было б добрай ідэяй.
    прабачце мае невуцтва,...насенне fasata што мы маем на ўвазе
    З павагай
    Tano
    у асноўным існуюць 3 выгляду кіравання ecu рухавіка/гэта значыць, full group,паслядоўна semifasato,і паслядоўна
    fasato.
    у soldoni:full group=яны ляцелі ўсе разам фарсунак, напрыклад, у 4 цыліндрамі, кожны раунд, незалежна
    ад становішча поршняў спрацоўваюць усе чатыры фарсункі і бензін прыпынак калектараў, пакуль
    адкрываецца впускной клапан, засмоктвае ўсе.запальванне можа быць з ditributore верціцца або wasted spark
    то есць іскра губляецца проста таму, што на дзве свечкі, калі ен выкарыстоўвае толькі адзін, а другі ідзе ў пустэчу,
    вядома, жыцце свечкі ўдвая,каб лепш зразумець розныя delta, thema і гэтак далей з ecu marelli iaw былі
    усе full group ў сувязі з гэтым некалькі пытанняў, у тым ліку павышаныя расход паліва і ўзровень выкідаў высокая, асабліва ў халады
    з-за бензіну, што кандэнсату ў калектары ўсмоктвання, а таксама мець кіраванне, рухавік трохі "пусты"
    асабліва на нізкіх абарачэннях.

запальвання і ўпырску насенне fasata= кормлены ад двух фарсунак, такім чынам, фарсунка ўпырсквае ў пусты
    і і таксама тут бензін прыпынку ў впускной калектар, у чаканні высасыванием,тут таксама мае
    пэўныя парушэнні, асабліва ў холаду, таму што, як у full group бензін кандэнсату ў калектар,таксама
    калі нашмат менш, з-за таго, што вы "выкарыстоўвае" правялі раз,
    выдатак паліва больш, чым паслядоўнае fasato але менш, чым full group,
    мае тое перавага, што абсталяванне прасцей, так як выкарыстоўвае палову кампанентаў і з гэтага рухавік кіравання
    ідзі і вельмі добра на высокіх абарачэннях.
    запальванне называецца wasted spark або іскра губляецца нават тут ovviamnete на дзве свечкі
    калі ен выкарыстоўвае толькі адзін, а другі ідзе на вакуум,naturlamete і тут жыцце свечкі ўдвая,
    мае перавага ў выкарыстанні, палову кампанентаў і не патрабуе толькі датчык абаротаў для таго каб ляцець запальвання
    і ўпырску.

впрыска і запальвання паслядоўна fasata= трэба датчык фазы ў дадатак да датчык частаты кручэння, відавочна,
    кіруецца адной форсунке і будзе гарэць свечка, адначасова ў фазе з цыліндру які стаіць у"страляць".
    з гэтай стратэгіяй вы удвая павялічваецца час мертвых фарсунак,а таксама часу затрымкі
    гэта значыць, той час, які траціцца, каб адкрыць фарсункі, пасля прыйшоў імпульс,
    і гэта дае магчымасць ўпырснуць больш бензіну на высокіх абарачэннях з фарсунак менш, чым semifasato.
    іншая карысная рэч-гэта магчымасць выбіраць кут ўпырску, якая дазваляе надаць бензінавы клапан адкрыты
    і, такім чынам, не асядае на сценках впускного калектара, і вы, магчыма, слаістай бясплатна
    а таксама скараціць расход паліва. для ўключэння асноўная перавага ў тым, што вы падвойвае жыцця свечак,а таксама
    мець, напрыклад, магчымасць супаставіць цыліндраў па асобнасці.

з дапамогай гэтых трох асноўных стратэгій працы, то існуюць тры метаду кіравання ўпырску/запальвання менавіта
    сістэма "цеплы струмень" ці "maf load", якая выкарыстоўвае датчык выдатку паветра для "важыць" ўваходнага паветра
    у рухавік на розных абарачэннях у хвіліну і адпаведна дадаць паліва, каб атрымаць дадзены afr і загадзя запальвання,у гэтым
    сістэма, вядома, то есць датчыкаў, якія былі раскіданыя ў рухавіку, якія кантралююць канкрэтныя параметры і паведамляюць ecu для
    ажыццяўляць выпраўлення справы.
    тады існуе на speed-density то есць сістэма, якая ўпырсквае паліва і дае іскру запальвання
    у залежнасці ад абаротаў і ціску ва впускном калектары з дапамогай карт ecu
    якія працуюць з аб'емны ккд тэарэтычнага рухавіка, і нават тут, сярод шматлікіх датчыкаў выкарыстоўваецца лямбда-зонд для
    выправіць у "зваротнай сувязі" справаздачу стехиометрической,напрыклад.
    і, нарэшце, у нас есць сістэма alpha-N, дзе кіраванне рухавіком ажыццяўляецца двух асноўных параметраў, то есць частоты кручэння каленчатага
    і кут адкрыцця дросельнай засланкі або потенциометр педалі, прадстаўлены датчык tps,таксама і тут, то есць усе
    набор датчыкаў і карты ў ecu, каб зрабіць рухавік, гэта тое, што вы хочаце.
    я спадзяюся, вам усе ясна.
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Мунро згодны, амаль усе!!але ў нейкі момант, не згодныя паміж delta і thema нас праходзіць вялікая адрозненне ад X, што тычыцца электронікі!! У thema ЗША, калі Nn, у яго есць электроніка bosch з запальвання bobbine статычных і тут я згодны X выступу іскры страчана!!
    X Delta выступ-гэта зусім іншае права, якое датычыцца ecu iaw але ў адрозненне ад thema Nn мае датчык выдатку паветра (або maf) што заўгодна!!
    Для гэтага выкарыстоўвае стары размеркавальніка, з аднаго bobbina, і на кожным кончыку кажух размяркоўвае ток, як старая 500!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Для ўстаноўкі ўпырску на 500 гаворка ў ecu насенне fasata або fasata мяняецца!!
    Калі вы монтируете галаве паветраводы ўсмоктвання асобных правільна ўсталяваць ecu fasata менавіта X Nn мець бескарысна прыпынку на бензін у калектар і хуткі адказ інжэктара!! Але з галавой monocondotto б добра, паў fasata і менавіта многія выкарыстоўваюць старыя 16f і мона інжэктар на класічны і кропка!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Ах Tano вочы на barracca!!!
    :-P

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання