Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Я okella ў тэме.

Я хацеў бы ведаць я, у чым ? лепшае рашэнне-зрабіць на лямбду.
    Тлумачу, мой вопыт: На ровары (KTM) у мяне адключана, чаму? па думку многіх карыстальнікаў форуму насіў шмат vataggi, то есць,
    Толькі эфект ON/OFF, а затым linearizzava, расход паліва былі скарочаныя, так? disabilitandola параметру вы settava 1 cio? эквівалент
    нормаў Еўра-3 1=14,70AFR то адносіны стехиометрической быў худы, потым хадзіў і адлюстравана матацыкл з дадатковы модуль (Power commander)
    і settarglielo па сваім жаданні, калі, вядома, вы хочаце змяніць адносіны стехиометрической (AFR). Супраць, у экстрэмальных умовах: Высокія і экстрэмальна нізкіх вышынях і пры вельмі высокіх або вельмі халодныя
    рухавік, як ужо гаварылася раней, можа працаваць дрэнна.
    Так пытанне ? гэта: для рухавікоў з Лямбда толькі прывядзе звычайныя перавагі? Вы б у звычайнай манеры?
    А ў Аўто з 2 лямбда-зонда прамовы мяняецца?

Вялікі Дзякуй!!!
    вы ўжо? факт адзін і той жа пытанне на абмеркаванне іншага, не рабіць адны і тыя ж пытанні ў розных дыскусій. ? першым, нагадаем, афіцыйны, што я цябе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Тады сення я паставіў на матацыкл мой zafira, які A ecoM з калектараў 4-2-1, я пераехаў больш таму зонд, каб не расцягнуцца ў поўны выхлапных газаў. Лямпа не гарыць... вы лічыце, што трэба пайсці і падправіць блок кіравання? Дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Сення Visualizza Messaggio
    Тады сення я паставіў на матацыкл мой zafira, які A ecoM з калектараў 4-2-1, я пераехаў больш таму зонд, каб не расцягнуцца ў поўны выхлапных газаў. Лямпа не гарыць... вы лічыце, што трэба пайсці і падправіць блок кіравання? Дзякуй!
    Калі ў вас есць магчымасць leggerela пошце файл
    што мы робім тэст
    ен таксама egr правільна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Так, але egr я зачыніў з ліст!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    Не загараецца кантрольная лямпа ie?
    У вас памылка у diagniosi?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Не, каб час не гарыць ні адзін індыкатар, але лічыць, што цяпер выкарыстоўвае толькі мая жонка, каб зрабіць у некалькіх хвілінах, каб ісці на працу.... Паміж дарэчы, крылатая мая на рэстаўрацыі і user? я, zafira, які, li avr? упэўненасць... я Не ведаю цяпер, калі яна ні разу не дасягнула 90 градусаў вада ў рухавік!!! Аднак, упэўненыя вы терр? у курсе розных эвалюцый... Калі б я хацеў зрабіць для чытання на bdm, як мне трэба абрэзаць файл для снд??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў Сення Visualizza Messaggio
    Не, каб час не гарыць ні адзін індыкатар, але лічыць, што цяпер выкарыстоўвае толькі мая жонка, каб зрабіць у некалькіх хвілінах, каб ісці на працу.... Паміж дарэчы, крылатая мая на рэстаўрацыі і user? я, zafira, які, li avr? упэўненасць... я Не ведаю цяпер, калі яна ні разу не дасягнула 90 градусаў вада ў рухавік!!! Аднак, упэўненыя вы терр? у курсе розных эвалюцый... Калі б я хацеў зрабіць для чытання на bdm, як мне трэба абрэзаць файл для снд??
    што намерах "абрэзаць файл для снд?"?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    Я заўседы чытаў і пісаў, бд і мне здаецца, што ў bdm не зрабілі
    для таго, каб прымацаваць файл трэба сціснуць ( zip-ці rar)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    52
    Добра для zip -, rar, дрэнна для астатніх я толькі bdm!!! Парады?

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •