Старонка 25 з 35 PrimaПерад ... 152324252627 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 241 да 250 341

Абмеркаванне: змяненне авансаў ў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    puntospeed1.3: ? праўда ? па-іншаму, але калі вы кажаце, што ін'екцыі доўжыцца 28 градусаў, тыя, што зменіце зрушэнне (загадзя), што з таго? калі можна, раскажы мне, я ўсе вушы і гатовыя вучыцца!

checchitotiralaleva: я ўжо? меў магчымасць ацаніць вашы працы ў іншых абмеркаваннях, я бачыў шмат файлаў з авансаў, нават больш? 3 градусаў, з людзьмі, якія сцвярджае, што ен працуе ўсе жыцце і ніколі не падзеленая нічога, па адносінах да таго, што вы сказалі, я павінен выказаць здагадку, што па карце есць абмежавальнікі якія загадзя прадухіляюць рост бяздумнага пачатку ўпырску? Або проста там былі і іншыя абмежавальнікі IQ, якія перашкаджалі эфектыўнай рэалізацыі гэтага загадзя?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    есць lim загадзя....
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Дзякуй Asdone,
    есць абмежавальнікі, каб загадзя, у маім выпадку - InjCrv_phiMI1Max1EOM0_MAP, ? карту, а мае значэння зашпаклевать... ен вядзе сябе, як крывая ў залежнасці ад абаротаў..
    Унутры базавай карты перадаплаты, вы рухаецеся заўседы ў функцыі абаротаў і ўвядзенне, калі вы павялічыце увядзенне пойдзеш працаваць на дасягненні розныя. Карту павінны быць прадуманы такім чынам, каб заўседы быць пад ліміт загадзя, нават у раенах за ўвядзенне абмежаванняў.

Кіраванне авансаў ? вельмі падпадзяляюцца на:
    - У мяне мала вопыту, чаму? я ніколі не выкарыстоўваць яго ў твар, але есць і выпраўлення авансаў для пераходных...
    - Карты паралельныя поспехі ў холад;
    - Карты, прызначаныя для кіравання авансавых падчас раскрутка (стартара)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Калі абмежавальнікі загадзя тыя, хто я думаю, то, на мой роўныя 30 градусаў, наўрад ці даступныя з крокам значныя.
    Карты карэкцыі загадзя, я чуў пра, але яны пазначаны значэння зрушэння, чым тыя, у аснове дакладна? Чаму? я не магу знайсці іншых зон са значэннямі аналагічных (EDC15c7)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ад таго, што я бачыў, я на с7 не есць выпраўлення, наперад, c'? карту, якая працуе з пілотам і без, абмежавальнік ? на самай справе усталяваны на ўзроўні 30?, знаходзіцца ў ніжняй частцы карты.
    І я магу пацвердзіць, непасрэднага вопыту, што 3 градусы не хочуць сказаць нічога (вы павінны бачыць, што рухавік пагаворым, як працуе з preiniezioni), для jtd 115 не занадта шмат для тэставання я прыйшоў да 10? у pi?, і не вы ? зламаў нічога, на жаль, тэст паказаў, што яны шкодныя з пункту гледжання прадукцыйнасці (і, у канчатковым рахунку, я думаю, нават з пункту гледжання блока).

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Дзякуй за тлумачэнні! Я дадзеныя ў 5, але да 5000 абаротаў, гледзячы на тэндэнцыі папярэдніх значэнняў, у адваротным выпадку murava на 4500 чаму? тады авансавыя плацяжы таямніча спусціліся на арыгінальны файл...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў asdone Visualizza Messaggio
    Дзякуй за тлумачэнні! Я дадзеныя ў 5, але да 5000 абаротаў, гледзячы на тэндэнцыі папярэдніх значэнняў, у адваротным выпадку murava на 4500 чаму? тады авансавыя плацяжы таямніча спусціліся на арыгінальны файл...
    На 4500 rpm сцен па многіх прычынах, у гэтай перадаплаты ? толькі...

Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ад таго, што я бачыў, я на с7 не есць выпраўлення, наперад, c'? карту, якая працуе з пілотам і без...
    мне выпраўляе, значыць, усе ў парадку выпраўлення, адразу ж пасля абмежавальнікі перадаплаты!
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-03-2014 да 22:04

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я спадзяюся, што не з першых: я патлумачыў, тэрміналогія, увядзенне і пераходных???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    я спадзяюся, што не з першых: я патлумачыў, тэрміналогія, увядзенне і пераходных???
    есць моманты адразу пасля пасля націску на педаль, арыентыровачна да турба, або rail дасягнулі мэты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    checchitotiralaleva: дзякуй за ўмяшання вельмі канструктыўны.

[QUOTE=asdone;85505]puntospeed1.3: ? праўда ? па-іншаму, але калі вы кажаце, што ін'екцыі доўжыцца 28 градусаў, тыя, што зменіце зрушэнне (загадзя), што з таго? калі можна, раскажы мне, я ўсе вушы і гатовыя вучыцца!
    Я не разумею.. што вы хочаце ведаць?

Старонка 25 з 35 PrimaПерад ... 152324252627 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •